Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Alexander Skarsgårds svar om relationen med stjärnan

Alexander Skarsgård.Foto: JAY L. CLENDENIN / LOS ANGELES TIMES / POLARIS POLARIS IMAGES
Charlize Theron.Foto: BROADIMAGE/REX SHUTTERSTOCK / BROADIMAGE/REX SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Foto: GRIFFIN LIPSON/BFA/REX/SHUTTERST / GRIFFIN LIPSON/BFA/REX/SHUTTERST REX FEATURES
Foto: HT / STELLA PICTURES HT

Efter romansryktet 2012 kopplas nu Alexander Skarsgård åter ihop med Hollywoodstjärnan Charlize Theron.

I en intervju med Wall Street Journal Magazine svarar han kryptiskt på frågan om relationen – som han varken bekräftar eller avfärdar.

– Förhoppningsvis slår jag mig till ro en dag, säger han i intervjun. 

Redan 2012 kom det rykten om att Alexander Skarsgård, 41, och Charlize Theron, 42, dejtade. Tidigare i somras tog romansryktet ny fart – då det kom uppgifter om att paret hade återförenats.

– De håller det så privat de kan men det är svårt att dölja. Båda två är exalterade över att vara tillsammans igen, berättade en uppgiftslämnare till Daily Mail då. 

Stjärnorna jobbade under förra året tillsammans i Seth Rogens komedi "Flarsky", som har premiär nästa år - och efter det började det talas om att de båda skådespelarna hade börjat ses igen.

I en intervju med Wall Street Journal Magazine berättar Alexander Skarsgård nu om relationen med Charlize Theron – en relation som han varken bekräftar eller förnekar.

Den svenske Hollywoodstjärnan ska även ha träffat Charlize Therons adoptivbarn Jackson och August, men säger att han inte bryr sig om ryktet.

– Det påverkar inte mig. Folk får tycka vad de vill, säger han enligt Daily Mail. 

 

 

Har även kopplats ihop med modellen

Alexander Skarsgård har även kopplats ihop med Victoria Secrets-modellen Camille Rowe, 28, under sommaren då de jobbat tillsammans med en reklamfilm tidigare i år.

– Det är omöjligt att leva i ett vakuum – du får höra: "Jag har hört att du dejtar den – eller den" och ibland svarar du "Ja, det gjorde jag" ibland blir svaret "Jag har aldrig träffat henne, men ge henne mitt nummer", svarar han på relationsfrågorna.

Alexander Skarsgård säger att han i framtiden vill slå sig till ro.

– Jag gillar verkligen äventyret med att resa, träffa nya människor och arbeta mycket. Förhoppningsvis slår jag mig till ro en dag, säger han i intervjun. 

Charlize Theron avslutade sin relation med Sean Penn, 57, för tre år sedan och har varit singel sedan dess.

Alexander Skarsgård hade ett två år långt förhållande med Alexa Chung, 34, fram till juni 2017.

 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.