Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Alexander Skarsgård i nya säsongen av ”Succession”

Alexander Skarsgård ska spela en framgångsrik tech-grundare.
Foto: VILHELM STOKSTAD / TT NYHETSBYRÅN
Serien handlar om familjen Roy.
Foto: PETER KRAMER / AP TT NYHETSBYRÅN

Alexander Skarsgård har fått en roll i populära HBO-serien ”Succession”, skriver Variety.

Alexanders Skarsgårds nya roll, Lukas Matsson, beskrivs som en lyckad och konfrontativ grundare för ett tech-bolag. Karaktären introduceras för första gången i säsong tre.

Serien handlar om familjeintriger i ett företagsimperium, där grundaren snart ska lämna över företaget till något av sina fyra barn. 

”Succession” säsong tre försenades

Seriens tittare lämnades i säsong två med en cliffhanger och efter en lång väntan är inspelningarna åter i gång i New York. Den kommande säsongen skulle ha sänts i början av förra året men försenades redan innan pandemin.

Alexander Skarsgård har varit med i flera stora HBO-serier tidigare. Han vann både Emmy och Golden Globe för sin roll i säsong ett av ”Big Little Lies”. Han har även varit med i John Le Carré-serien ”The Little Drummer Girl” och HBO-serien ”True Blood”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.