Alexander, 36, är Katrins nya kärlek

Alexander Klingstedt är Katrin Zytomierskas nya kärlek.
Foto: Expressen
Katrin var tidigare tillsammans med fotografen Bingo Rimér.
Foto: Robert Eklund / STELLA PICTURES ROBERT EKLUND
Katrin Zytomierska.
Foto: Michaela Hasanovic

Efter separationen från Bingo Rimér – Katrin Zytomierska har hittat kärleken igen.

Nu är bloggerskan officiell med sin Alexander Klingstedt.

– Jag har varit rädd, inte velat göra omställningen för snabb för barnen, säger hon.

Bloggaren och entreprenören Katrin Zytomierska, 38, och Bingo Rimér, 40, separerade i juli. Men nu har Katrin hittat kärleken igen i Alexander Klingstedt, 36.

– Jag är jättekär. Det känns fantastiskt roligt. Det fungerar jättebra med både Bingo och barnen, säger Katrin Zytomierska.

Alexander arbetar som brand manager på Colgate Palmolive.

– Jag vet bara att han sitter med Excel-ark hela dagarna, säger Katrin och skrattar.

– Han är en vanlig kille som jobbar på sitt vanliga jobb. Han har inte ens Instagram eller Facebook. Han är verkligen emot allt det här med att exponera sitt privatliv. Sen har han ju köpt hela paketet. Vi var på Café Operas 35-årsjubileum, och då var han så klart medveten om att det skulle finnas fotografer på plats.


LÄS MER: TV4 ANMÄLS EFTER KATRINS ORD

Katrin var orolig

Officiellt har de varit ett par i tre månader.

– Vi har tagit det otroligt försiktigt. Jag har varit väldigt oroad över hur det ska landa hos barnen. Rambo är två år, så han reflekterar inte så mycket. Han är glad vem som än är med honom. Men Ringo blir sex i maj, han är väldigt uppmärksam, märker av förändringar, säger Katrin Zytomierska.

– Jag har varit rädd, inte velat göra omställningen för snabb för barnen. Först var han mammas nya kompis, sen väntade till Ringo själv frågade om inte Alex kunde sova över. Vi har varit ett officiellt par i tre månader.https://www.instagram.com/p/BEDR2H3zfav/LÄS MER: KATRIN ZYTOMIERSKA HEMLÖS


Utöver att hitta kärleken igen har Katrin haft fullt upp. I juni släpper hon romanen "Bucket list".

– Det är en roman. Det är en lite ny genre för Sverige. Det är som en svensk "Fifty shades of Grey". Den heter "Bucket list" och handlar om en svensk tjej som separerar, har två små barn. Men hon drar till Los Angeles och träffar en kille som hon börjar ligga med och har rollspel med. Det är snuskig chic lit. Jag har varit ganska grov i den, den är inte förskönande och mesig, säger Katrin Zytomierska.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.