Alex och Amanda Schulman kan vara på väg att flytta med sin familj. Foto: /Ibl / /IBLAlex och Amanda Schulman kan vara på väg att flytta med sin familj. Foto: /Ibl / /IBL
Alex och Amanda Schulman kan vara på väg att flytta med sin familj. Foto: /Ibl / /IBL
Det berättar Alex i senaste avsnittet av "Alex & Sigges podcast". Foto: Cornelia NordströmDet berättar Alex i senaste avsnittet av "Alex & Sigges podcast". Foto: Cornelia Nordström
Det berättar Alex i senaste avsnittet av "Alex & Sigges podcast". Foto: Cornelia Nordström

Alex Schulman har fått drömbud på bostaden

Publicerad

Alex och Amanda Schulman kan vara på väg att flytta med sin familj.

Det berättar Alex i senaste avsnittet av "Alex & Sigges podcast".

– Vi har fått ett bud på vår lägenhet som vi kanske inte kan säga nej till, berättar Alex Schulman i podcasten.

Profilen Alex Schulman och hans familj har fått ett bud på sin bostad, vilket avslöjas i senaste avsnittet av hans podcast tillsammans med Sigge Eklund.

– Vi har fått ett bud på vår lägenhet som vi kanske inte kan säga nej till, berättar Alex Schulman i podcasten.

 

LÄS ÄVEN: Alex Schulmans avslöjande om barnet

 

Han berättar också att han har varit på en visning av en lägenhet som rekommenderades av en mäklare som lovade att balkongen hade "sol hela eftermiddagen".

Gick inte på mäklarens drag

Men mäklaren blev tagen med byxorna nere när Schulman faktakollade eftermiddagssolen med hjälp av hitta.se:s solkarta.

– Och vet du vad jag sa? Jag sa nej det har vi inte, säger Schulman.

 

Gjorde Beyoncébild

Alex Schulman väntar för närvarande barn med hustrun Amanda. När Beyoncé visade upp sin gravidmage i en ikonisk bild iklädd underkläder på en grön blombädd så ville Amanda Schulman inte vara sämre.

Precis som världsartisten satt Amanda Schulman på en grön bädd med ett blomsterarrangemang där bakom. På bilden bär hon en bikini, en genomskinlig slöja och håller händerna på magen.

 

LÄS ÄVEN: Amanda Schulman gör som Beyoncé

 

"När @malinekluuund ber en sätta på sig @daisygracese nya bikini och sätta sig framför en blomvägg precis som Beyonce, för att hon är världens coolaste, då gör man bara det! Med glädje!" skrev Amanda Schulman på Instagram.

Och hyllningarna lät inte vänta på sig efter att bilden publicerades.

Nästan 23 000 personer har gillamarkerat bilden samtidigt som ett 500-tal kommentarer har strömmat in.

"SÅ vacker", skriver en följare. "Queen Mandy", skriver en annan och en tredje skriver "Sveriges Beyoncé liksom! Nu vill jag oxå!".

Barnet blir Amanda Schulmans tredje tillsammans med Alex Schulman. För ett par veckor sedan avslöjade han namnet på barnet: Loui.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag