Kleerup är förbannad på polisen i Sundsvall. Foto: Krister Larsson
Kleerup är förbannad på polisen i Sundsvall. Foto: Krister Larsson

"Aldrig mer Sundsvall"

Publicerad
Uppdaterad
Kleerup är förbannad på polisen i Sundsvall. Enligt honom drogtestades han i helgen omotiverat. - Jag kommer aldrig att komma tillbaka till den här stan, säger han till Dagbladet.
I samband med en spelning i Sundsvall drogtestade polisen tre personer i publiken som nu är misstänkta för ringa narkotikabrott. Kleerup fanns på plats för att uppträda, och är nu upprörd. Detta då han enligt honom själv blev testad.
- Jag har gjort allt jag kunnat för att rädda en hel jävla kväll och så blir man behandlad så här, säger Kleerup till Dagbladet.
Artisten tror att det har ett samband med ett uttalande han gjorde i samband med en razzia under Grammisgalan.
Polisen i Sundsvall menar att de inte ska ha testat Kleerup.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag