Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Alba August dök upp på Guldbaggegalan med Pontus Winberg

16-åriga Sigrid Johnson fick pris för Bästa kvinnliga huvudroll
Pontus Winnberg och Alba August, hand i hand, på Guldbaggegalans röda matta.
Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅN
Alba August har delat med sig av videon och sen satt dit ett hjärta.
Foto: Instagram

Stjärnorna glänste på Guldbaggegalans röda matta under måndagskvällen.

Skådespelaren Alba August dök dessutom upp hand i hand med stjärnproducenten Pontus Winnberg.

Guldbaggegalan firades på Cirkus i Stockholm under måndagskvällen och på röda mattan kryllade det av landets främsta skådespelare, regissörer och filmskapare.

Alba August, 29, var en av många som strosade ner för den kändistäta mattan. Skådespelaren var dock inte ensam – hon dök nämligen upp hand i hand med producenten Pontus Winnberg, 47.

Winnberg är en del av producentduon Bloodyshy & Avant som skrivit låtar åt flera världskända artister som bland annat Kylie Minogue, Jennifer Lopez, Katy Perry och Madonna.

Dessutom var de med och skrev och producerade Britney Spears superhit ”Toxic” från 2003, som senare belönades med en Grammy.

Var tillsammans med Björn Gustafsson

Alba August var tidigare tillsammans med skådespelaren Björn Gustafsson, 36. De avslöjade relationen på Guldbaggegalan 2019.

Men i början av 2021, strax innan serien ”Alla utom vi” hade premiär och som de båda medverkade i, meddelade båda att de gjort slut.

– Vi är inte ett par i dag, sa Björn Gustafsson då till Expressen.

Se mer:

Filmregissören Ruben Östlund på röda mattan inför Guldbaggegalan. Expressens reporter Ellinor Svensson passar på att fråga inför Oscar-nomineringar som presenteras på tisdagen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.