Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Äktenskapet slut för Kaley Cuoco och Karl Cook

Skådespelaren Kaley Cuoco, kände från bland annat The Big Bang Theory och The Flight Attendant, gifte sig med Cook i juni 2018. Men nu är äktenskapet slut.
Kaley Cuoco, känd från bland annat The Big Bang Theory och The Flight Attendant, gifte sig med Karl Cook i juni 2018 efter att de dejtat i två år.
Foto: JIM RUYMEN/UPI/SHUTTERSTOCK / JIM RUYMEN/UPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
I ett uttalande säger paret att de nu skiljs som vänner.
Foto: JIM RUYMEN/UPI/SHUTTERSTOCK / JIM RUYMEN/UPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Skådespelaren Kaley Cuoco skiljer sig från tävlingsryttaren Karl Cook, efter tre års äktenskap.

”Vi har fattat detta beslut tillsammans med en enorm respekt och hänsyn för varandra”, förklarade de på fredagen i ett gemensamt uttalande till People. 

Kaley Cuoco, känd från bland annat ”The Big Bang Theory” och ”The Flight Attendant”, gifte sig med Karl Cook i juni 2018 efter att de dejtat i två år. Paret flyttade ihop först 2020 på grund av covid-nedstängningen. Paret har hästar som gemensamt intresse och bröllopet hölls i ett stall.

Men nu är äktenskapet över.

Bara timmar efter att Kaley Cuoco, 35, och Karl Cook, 30, delat nyheterna om splittringen lämnade tv-stjärnan officiellt in skilsmässodokumenten vid en domstolstol i Los Angeles.

I sitt uttalande säger paret att de skiljs som vänner:

”Trots en djup kärlek och respekt för varandra har vi insett att våra nuvarande vägar har tagit oss i motsatta riktningar”.

Kaley Cuoco fick nio miljoner per avsnitt

Cuocos sista Instagram-inlägg tillsammans med Cook var från den 4 juli när de presenterade sin nya hund.

https://www.instagram.com/p/CQ7bXgXhhRe/

Det är oklart om stjärnan, som enligt uppgift har en förmögenhet på runt 100 miljoner dollar, och Karl Cool har ett äktenskapsförord.

Kaley Cuoco har varit en av världens högst betalda kvinnliga skådespelare någonsin. För varje avsnitt av ”Big Bang Theory” fick hon över 9 miljoner kronor. 

Cook ska inte heller vara särskilt fattig, utan ha en liknande förmögenhet tack vara sin pappa Scott Cook, som grundade programvaruföretaget Intuit – som har ett uppskattat nettovärde på fyra miljarder dollar enligt Forbes.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.