Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Aidan kommer tillbaka till ”Sex and the city"

Sarah Jessica Parker och John corbett i säsong tre av Sex and the city.
Foto: HBO/Sex and the city
John Corbett har bland annat spelat i ”Mitt stora feta grekiska bröllop” och tv-serien ”Parenthood”.
Foto: Stewart Cook/REX / TT NYHETSBYRÅN

Aidn Shaw och hans läderfåtölj återvänder till ”Sex and the city”.

Skådisen John Corbett bekräftar själv uppgiften i en intervju med sajten Page Six

– Jag kommer att medverka i serien, säger han. 

Carrie Bradshaws ex–fästman Aidan Shaw gör en comeback i uppföljaren till ”Sex and the city”. Skådisen John Corbett, 59, spelade den populäre pojkvännen i säsong tre och fyra och hade även en mindre roll i den andra SATC-filmen. 

Han berättar själv nyheten för Page Six och avslöjar att han kommer medverka i en ”handfull” avsnitt.

– Det är väldigt spännande, säger han. 

I den hyllade HBO-serien spelade han Carrie Bradshaws, Sarah Jessica Parker, pojkvän och senare fästman under flera säsonger. Relationen kantades dock av dramatik och otrohet innan Bradshaw gör slut med Shaw innan de ska gifta sig. Ex-paret möttes dock igen i andra SATC-filmen, från 2010, där de delade passionerad kyss. 

Vilken typ av relationen som Aidan och Carrie kommer ha i de nya avsnitten vill han inte avslöja. Men det är sedan tidigare känt att Bradshaws stora kärlek mr. Big, Chris Noth, inte kommer vara en del av rollistan. 

Samantha saknas 

Det var i början av året som Sarah Jessica Parker avslöjade uppföljaren ”And just like that…” , som börjar spelas in under våren. De tio nya avsnitten kommer följa originalkaraktärerna Carrie, Miranda och Charlotte i New York – men Kim Cattrall, som spelade Samantha, är inte involverad i projektet. 

Kim Cattrall har själv inte uttalat sig om de nya avsnitten, men hon har tidigare sagt att hon inte är intresserad av att medverka i en ”SATC”-comeback. Hon har även haft flera offentliga bråk med seriens originalskådespelare, i synnerhet Parker och har vid flera tillfällen menat att hon ”mobbades” av de andra skådisarna under inspelningarna.  

”Märkte inte bråken”

John Corbett hävdar att han inte märkte av den dåliga stämningen under inspelningarna, men medger att han mest spelade in scener med Parker.

– Jag jobbade nästan bara med Sarah Jessica Parker. Jag tror jag hade en scen när tjejerna var tillsammans. 

– De var alltid vänliga mot mig. Jag lärde känna de andra tjejerna, för när man dyker upp på jobbet måste man vänta några timmar medan de andra avslutar en scen. Men vi har alltid haft trevliga pratstudenter och kramar. Jag har aldrig sett det eller hört talas om det, berättar han om de påstådda konflikterna. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.