Nu har paret tagit sin samborelation ett steg vidare - genom att förlova sig. Foto: Alexander DonkaNu har paret tagit sin samborelation ett steg vidare - genom att förlova sig. Foto: Alexander Donka
Nu har paret tagit sin samborelation ett steg vidare - genom att förlova sig.  Foto: Alexander Donka
Monika Ahlgberg har haft det egna programmet "Monikas mat" i TV4 och även medverkat i "Förkväll" i kanalen. Foto: Robert EklundMonika Ahlgberg har haft det egna programmet "Monikas mat" i TV4 och även medverkat i "Förkväll" i kanalen. Foto: Robert Eklund
Monika Ahlgberg har haft det egna programmet "Monikas mat" i TV4 och även medverkat i "Förkväll" i kanalen. Foto: Robert Eklund

Ahlberg förlovad med Schiller: "Så mysigt"

Publicerad

Kärlekslyckan fortsätter för tv-kocken Monika Ahlberg.

I slutet av augusti förlovade hon sig med före detta fotbollsspelaren Glenn Schiller och i fredags kom äntligen deras efterlängtade ringar.

- Det känns jättebra, vi har det så mysigt tillsammans, säger hon.

Monika Ahlberg, 54, och Glenn Schiller, 55, hade känt varandra i nästan 40 år när kärleken slog ner som en bomb hösten 2013.

- Det bara hände. Och det är klart att det var lite konstigt för oss båda när vi insåg det, sa Monika till Expressen förra året. Då hade Monika precis separerat från mångårige kärleken Thommy Berggren, regissör.

 

LÄS MER: Ahlberg - "Vi behöver inte spela något spel".

 

Och nu har de tagit sin samborelation ett steg vidare - genom att förlova sig.

– Vi förlovade oss den 21 augusti. Det var ett gemensamt beslut att vi skulle göra det. Det känns jättebra, säger Monika.

Har ni några planer på bröllop också?

– Förlovningen brukar väl vara steg ett, säger hon kryptiskt och fortsätter:

– Vi har planerat för steg två, men vi får nog hålla det lite för oss själva ett tag till.

Förlovningen skedde på Marstrand på Västkusten.

– Det var jättemysigt. Det var vi och ett par till som var med, men det var mest av en slump faktiskt. Men vi har ju så många goda vänner där så vi blev ordentligt firade var vi än kom. Ett riktigt kärleksfirande.

Och nu har de också två glittrande kärleksbevis i form av två förlovningsringar i guld att pryda sina fingrar med.

 

LÄS MER: Kändisparet separerar efter lång kärlekssaga.

 

"Om jag var glad i går för min nya spis så är jag ännu gladare idag! Våra förlovningsringar var äntligen klara", skrev Monika i ett inlägg på Facebook.

– Vi har väntat på ringarna ett tag, men nu är de äntligen här. Det känns härligt, säger hon.

Vad var du mest glad för, ringarna eller den nya spisen?

– Spisen är jag faktiskt superglad för, kanske på ett annat sätt än för ringarna. Men äta bör man ju också, annars dör man, säger hon med ett skratt.

Monika Ahlgberg har haft det egna programmet "Monikas mat" i TV4 och även medverkat i "Förkväll" i kanalen.

Det tidigare fotbollsproffset Glenn Schiller har spelat i Djurgården men främst i IFK Göteborg. Schiller var med och vann Uefa-cupen med laget 1982.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag