Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Agnetha Fältskogs comeback på scen

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
ABBA-stjärnan Agnetha Fältskog, 63, har hållit sig borta från liveframträdanden i över två decennier.
Foto: BBC
Men på tisdagskvällen gjorde hon ett hemligt framträdande i London. Under en välgörenhetskonsert på Hammersmith Apollo sjöng hon tillsammans med Gary Barlow duetten "I should've followed you home".
Foto: BBC
Galan Children in need sänds på torsdag den 14 november på BBC One.
Foto: BBC

Det har gått 25 år sedan sist.

På tisdagskvällen gjorde Agnetha Fältskog comeback som liveartist.

Tillsammans med Gary Barlow uppträdde hon på en välgörenhetsgala.

ABBA-stjärnan Agnetha Fältskog, 63, har hållit sig borta från liveframträdanden i över två decennier.

Men på tisdagskvällen gjorde hon ett hemligt framträdande i London. Under en välgörenhetskonsert på Hammersmith Apollo sjöng hon tillsammans med Gary Barlow duetten "I should've followed you home", skriver BBC.

Det var första gången de framförde duetten tillsammans, då de spelat in sina delar av låten var för sig. Låten är hämtad från Fältskogs comebackalbum "A" som läpptes i maj. Duetten "I should've followed you home" släpps som singel nästa vecka.

Sänds på torsdag

Galan Children in need sänds på torsdag den 14 november på BBC One.

Andra artister på galan var bland annat The Wanted, TOm Jones, Robbie Williams, Barry Manilow och Jeff Lynne.

I tyska magasinet Welt am Sonntag öppnade sångerskan nyligen för en återförening av ABBA och sa att det "självklart är något de tänkte på".

Återföreningen skulle i så fall ske nästa år när hitlåten "Waterloo" fyller 40 år.

- Det verkar finnas planer att göra något för att uppmärksamma jubileet på något sätt. Men jag kan inte vid denna tidpunkt säga hur planerna kommer att utveckla sig, säger hon.

Tog emot pris på scen

I somras gjorde Agnetha Fältskog ett sällsynt scenframträdande. Under Stockholm Prides schlagerpopkväll tog hon emot ett pris för plattan "A".

- Det känns fantastiskt att möta en publik som har varit ett stöd under så många år och som är så bra på att visa känslor. Tack snälla ni för allt support under alla år, sa hon då.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.