På torsdagen tog Agnetha Fältskog emot en Guldskiva för senaste plattan "A". Foto: Emma JohanssonPå torsdagen tog Agnetha Fältskog emot en Guldskiva för senaste plattan "A". Foto: Emma Johansson
På torsdagen tog Agnetha Fältskog emot en Guldskiva för senaste plattan "A". Foto: Emma Johansson
Det var ett sällsynt framträdande som Agnetha Fältskog gjorde på torsdagens Stockholm Pride. Foto: Emma JohanssonDet var ett sällsynt framträdande som Agnetha Fältskog gjorde på torsdagens Stockholm Pride. Foto: Emma Johansson
Det var ett sällsynt framträdande som Agnetha Fältskog gjorde på torsdagens Stockholm Pride. Foto: Emma Johansson
Foto: Emma JohanssonFoto: Emma Johansson
 Foto: Emma Johansson
Agnetha Fältskog och låtskrivaren Jörgen Elofsson. Foto: Emma JohanssonAgnetha Fältskog och låtskrivaren Jörgen Elofsson. Foto: Emma Johansson
Agnetha Fältskog och låtskrivaren Jörgen Elofsson. Foto: Emma Johansson
"Med ett sånt varmt mottagande känns det som om jag flyger på vingar i kväll, så mycket känslor så mycket kärlek!", hälsar Agnetha Fältskog i ett sms via presskontakten Mia Segolsson. Foto: Emma Johansson"Med ett sånt varmt mottagande känns det som om jag flyger på vingar i kväll, så mycket känslor så mycket kärlek!", hälsar Agnetha Fältskog i ett sms via presskontakten Mia Segolsson. Foto: Emma Johansson
"Med ett sånt varmt mottagande känns det som om jag flyger på vingar i kväll, så mycket känslor så mycket kärlek!", hälsar Agnetha Fältskog i ett sms via presskontakten Mia Segolsson. Foto: Emma Johansson

Agnetha Fältskog: Jag flyger på vingar i kväll

Publicerad

Här gör Agnetha Fältskog ett sällsynt scenframträdande.

Under Stockholm Prides Schlagerpopkväll tog den legendariska artisten emot pris för nya skivan "A".

"Med ett sånt varmt mottagande känns det som om jag flyger på vingar i kväll, så mycket känslor så mycket kärlek!", hälsar Agnetha Fältskog i ett sms via presskontakten Mia Segolsson.

Abba-legendaren Agnetha Fältskog stod på scen under Schlagerpopkvällen, för att ta emot en Guldskiva för "A", som släpptes i maj i år. Albumet, framkom det under hyllningen, har även sålt guld i Australien och England.

- Jag har precis kommit, men det känns jättebra. Tack snälla ni. Det är så kul att känna entusiasmen, säger Agnetha Fältskog från scen.

Hon fortsatte sedan:

- Det känns fantastiskt att möta en publik som har varit ett stöd under så många år och som är så bra på att visa känslor. Tack snälla ni för allt support under alla år.

Agnetha Fältskog fick också ta emot en bukett regnbågsfärgade rosor. När hon såg dem sa sångerskan:

– Jag har aldrig sett sådana här rosor tidigare - tack så mycket.

Agnetha Fältskog: Så mycket känslor

Innan Agnetha Fältskog lämnade scenen fick den legendariska artisten motta ytterligare jubel samtidigt som hon tog några snabba danssteg till Abbas "Dancing Queen".

Direkt efteråt skickade Fältskog ett SMS till Expressen.se via skivbolaget Universals presskontakt Mia Segolsson. I det skriver Agnetha Fältskog:

"Så glad att jag äntligen fick vara här. Med ett sånt varmt mottagande känns det som om jag flyger på vingar i kväll, så mycket känslor så mycket kärlek!".

Senast Agnetha Fältskog släppte nytt var 2004, då "My colouring book". I en intervju i SVT:s "Skavlan" i våras berättade Agnetha om vad som fick henne att vilja göra "A".

"Jag kunde inte tacka nej"

Låtskrivaren Jörgen Elofssons - som också fanns på scen och hylaldes under Stockholm Pride - specialskrivna material var för svåra att motstå.

– När jag hörde de första låtarna kände jag att jag inte kunde tacka nej, säger Agnetha i "Skavlan".

Något som kom som en överraskning för sångerskan.

– Jag trodde faktiskt inte att jag skulle göra någon mer, säger hon i "Skavlan".

"Mer intresserade av hästar än att spela"

Agnetha Fältskog har annars hållit sig borta från rampljuset - tills nu. I en intervju med Jan Gradvall för DI Weekend i år förklarade hon att det finns annat som upptar hennes tid.

– Folk undrar vad jag har gjort under alla år jag inte synts i medierna, men jag har haft fullt upp. Jag har en gård med hästar att sköta och jag har barnbarn. När jag sätter mig vid pianot i dag är det oftast för att lära barnbarnen spela, lära dem vad tonerna heter. De är väldigt musikaliska, roligt nog, men ärligt talat mer intresserade av hästar än att spela, säger hon i intervjun.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag