Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Agneta Sjödins tårar – orden till dottern

Agneta Sjödin blir känslosam när hon pratar med sin dotter på telefon. Foto: Kanal 5 / Dplay
”Jag känner att jag vill hem till Maja”, säger hon i programmet. Foto: Kanal 5 / Dplay
Agneta Sjödin. Foto: Kanal 5 / Dplay

Det är dags att lätta ankar, och segla från Gran Canaria till Västindien.

Men det är inte helt lätt för deltagarna i ”Över Atlanten” att säga hej då till sina familjer – och Agneta Sjödin bryter ihop i tårar när hon pratar med dottern Maja Strömstedt på telefon.

– Just nu längtar jag mest hem till dig. Och göra Maja/mamma-saker, säger Sjödin till dottern i ”Över Atlanten” på Kanal 5.

I tisdagens premiäravsnitt av ”Över Atlanten” på Kanal 5 gör sig de sex svenska kändisdeltagarna redo att lämna hamnen på Gran Canaria, för att segla över världshavet och ta sig till Västindien inom 15-20 dagar.

Innan det är dags att segla i väg får alla ringa hem till sina familjer, och säga hej då – då de inte kommer ha tillgång till telefon på segelbåten.

– Ni får ta en screenshot nu, det här det sista ni ser av mig på... Inte vet jag, 17-18-19 dagar, säger tv-kocken Markus Aujalay när han har ett facetime-samtal med sina barn i ”Över Atlanten”.

– Man har någon konstig känsla av att man kanske aldrig kommer fram. Så det är klart, det blir speciellt när man ringer hem och säger hej då.

”Känns lite strängt”

TV4-programledaren Agneta Sjödin är nervös inför avfärden, och tycker att sgelebåtens kapten Gurra Krantz är sträng.

– Det känns lite strängt, och jag blir lite nervös. Det är så mycket regler, och strängt, och tufft. Han är så sträng, säger Agneta Sjödin i programmet, och fortsätter:

– Det är så mycket, jag tänker att jag vill ska hem till Maja, så tänker jag. Det här är ett stort äventyr. Det är mycket utmaningar.

Väldigt känslosamt

När ”Fångarna på fortet”-programledaren pratar med dottern Maja Strömstedt för sista gången innan avfärd, bara några timmar innan det är dags att segla i väg, så blir det väldigt känslosamt, och Agneta Sjödin kan inte hålla tårarna tillbaka.

– Ja, det är bra... Just nu längtar jag mest hem till dig. Och göra Maja/mamma-saker, säger Agneta Sjödin.

– Jag älskar dig jättemycket, hörs dottern säga över telefon.

– Jag älskar dig jättemycket. Puss puss bästa, svarar Agneta Sjödin, och torkar tårarna.

”Över Atlanten” sänds tisdagar 21.00 på Kanal 5 och Dplay.