Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Agneta Sjödins kropps- förändring – bilderna visar

Det här är Agneta Sjödin.
Agneta Sjödin, 52, är mitt inne i den tuffa utmaningen ”16 weeks of hell”.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
På Instagram berättar Agneta Sjödin om framstegen med träningen.Foto: /IBL / /IBL

Agneta Sjödin, 52, är mitt inne i en tuff kroppsförändring. 

Tillsammans med fem andra genomgår hon det populära träningskonceptet ”16 weeks of hell”.

”Blir starkare och starkare för varje vecka som går”, skriver Agneta Sjödin på Instagram.

Kanal 5 och Dplay håller just nu på att spela in ett tv-program baserat på det stenhårda träningsprogrammet ”16 weeks of hell”.

En av deltagarna är Agneta Sjödin som blir stenhårt coachad av träningsgurun Tony Andersson, som också har grundat ”helvetes träningsprogram”. 

För att lyckas med utmaningen krävs en disciplinerad kosthållning, tuffa gympass och dagliga powerwalks.

– Jag ska börja programmet nu på måndag. Men jag vill inte bli för smal i ansiktet, så jag kanske kommer lägga till lite när det kommer till kosten. Men jag har faktiskt lite fett att ta av om jag vill ha en hård mage, sa Agneta Sjödin, inför utmaningen.

Agneta Sjödin visar upp träningen

Nu är hon nästan halvvägs genom programmet och delar med sig av sin personliga utveckling på Instagram.

I ett inlägg berättar hon om ett hjul som används för att träna magen.

”Träningsvärken blir brutal - och att sedan göra det någon dag senare med träningsvärk, känns på gränsen till omöjligt. Men som Gunde säger ”ingenting är omöjligt” så jag kämpar på här med mina @16weeksofhell Om några veckor kanske jag rent av tycker att det är lätt”, skriver Agneta Sjödin.

https://www.instagram.com/p/B9hMDyKh_Td/

Nu berättar hon att ett smakprov av framstegen snart kan komma ut.

”Filmat vinjett till träningsprogrammet @16weeksofhell på gymmet idag. Programmet börjar sändas i vår på @Dplay. Blir starkare och starkare för varje vecka som går”, skriver hon i ett nytt inlägg.

https://www.instagram.com/p/B8oiFCWBVp_/

Agneta Sjödin har tidigare pratat om sitt intresse för träning och hälsa. För några år sedan anlitade hon en personlig tränare och bestämde sig för att komma i form.

– Jag blir deppig om jag inte får träna. Det är bra för hormonerna och en bra vardagsmedicin som jag inte vill vara utan. Framför allt tränar jag för min hälsas skull, jag vill må bra och känna mig stark, har hon tidigare sagt till Topphälsa

Expressen har sökt Agneta Sjödin. 

https://www.instagram.com/p/B8RPPlGBWyU/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.