Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Agneta Sjödins kropps- ändring: ”Finns fett att ta av”

Agneta Sjödin har en plan för sin hälsa.Foto: OLLE SPORRONG

Agneta Sjödin, 52, vill göra en kroppsförändring. 

Tillsammans med fem andra ska hon genomgå det populära träningskonceptet ”16 weeks of hell”. 

– Jag har faktiskt lite fett att ta av om jag vill ha en hård mage, säger hon i en intervju med Aftonbladet.  

Kanal 5 och Dplay håller på att spela in ett tv-program baserat på det stenhårda träningsprogrammet ”16 weeks of hell”. Det kan Aftonbladet nu avslöja. 

Nästa vecka drar inspelningarna av programmet i gång. Med på skutan är programledaren Agneta Sjödin – som är supertaggad på att anta utmaningen.

– Jag ska börja programmet nu på måndag. Men jag vill inte bli för smal i ansiktet, så jag kanske kommer lägga till lite när det kommer till kosten. Men jag har faktiskt lite fett att ta av om jag vill ha en hård mage, säger hon. 

Får hjälp av träningsguru

Under 16 veckor kommer Agneta Sjödin bli stenhårt coachad av träningsgurun Tony Andersson, som också har grundat ”helvetes träningsprogram”. För att lyckas med utmaningen kommer det krävas en disciplinerad kosthållning, tuffa gympass och dagliga powerwalks. 

Agneta Sjödin har tidigare pratat om sitt intresse för träning och hälsa. För några år sedan anlitade hon en personlig tränare och bestämde sig för att komma i form.

– Jag blir deppig om jag inte får träna. Det är bra för hormonerna och en bra vardagsmedicin som jag inte vill vara utan. Framför allt tränar jag för min hälsas skull, jag vill må bra och känna mig stark. För några år sedan fick jag diskbråck och insåg verkligen vikten av att hålla i gång. Träningen bromsar ju åldrandet lite, jag vill behålla den fysik jag har och kunna vara aktiv tills jag är 95, har hon tidigare sagt till Sporthälsa. 

Expressen har sökt Agneta Sjödin. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.