Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Agneta Sjödins hemliga kärlek: Dominikas ex

Agneta Sjödin minns vännen och kollegan Adam Alsing
Agneta Sjödin har hittat kärleken i Claes Bahri.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Som tidigare varit tillsammans med Dominika Peczynski
Foto: Cecilia Liljeton/TT / CECILIA LILJETON
Dominika är nu kär och lycklig med den förre finansministern Anders Borg.
Dominika Peczynski.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Agneta Sjödin.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Agneta Sjödin hintade redan i december om att hennes liv höll på att förändras. 

Nu vet vi att programledaren hade intima möten i smyg med finansmannen Claes Bahri – som numera är hennes pojkvän och dessutom ex till entreprenören Dominika Peczynski. 

Men Agneta Sjödin vill hålla relationen så hemlig det går. 

– Det handlar ju om att värna om en partners privatliv, om respekt, säger hon till Expressen. 

Agneta Sjödin, 52, är en av Sveriges mest folkkära programledare och är just nu aktuell i ”16 Weeks of Hell” – där hon pressar sin kropp till det yttersta för att få en superkropp. 

Men det är inte bara kroppen programledaren har jobbat på under den senaste tiden – även kärlekslivet blomstrar. 

För ett år sedan blev Agneta Sjödin singel efter att ha brutit upp från relationen med Martin Lamprecht, 56. Hon bodde i Stockholm och han i Göteborg och distansen blev för tung, förklarade Agneta Sjödin då. 

– Det var svårt med ett distansförhållande. Det funkade inte helt enkelt. Vi är i olika fas i livet och bor på olika orter, så det blev lite för komplicerat. 

Men i december avslöjade Agneta Sjödin att ”mycket händer i hennes privata värld”. Men vad det var exakt som hände ville hon inte säga. 

– Jag känner mig glad. Det är saker man inte vill prata om för tidigt, utan vill vara i själv.

 Agneta Sjödin: ”Kan bekräfta”

Nu är det inte längre någon hemlighet vem det är som har haft intima möten och smugit runt med Agneta Sjödin. När Östermalms saluhall nyinvigdes kom Agneta Sjödin tillsammans med finansmannen Claes Bahri, 58. Paret lät sig fotograferas tillsammans på röda mattan och han höll en öm arm kring flickvännens midja.

”Jag kan bekräfta, men har inget att säga utöver det”, skrev Agneta Sjödon i ett sms.

Men Claes Bahri är ju inte vem som helst – han är entreprenören Dominika Peczynskis ex och tillsammans har de dottern Hannah Bahri, 19. Som bekant har även Dominika Peczynski gått vidare – och gift sig med den tidigare finansministern Anders Borg, 52. Även de var på plats under nyinvigningen av Östermalms saluhall.  

Vill värna om sin partners privatliv

Agneta Sjödin har sagt till Aftonbladet att hon gärna vill hålla relationen privat. Ingenstans i sina sociala kanaler visar programledaren upp sin nya kärlek. 

Det handlar inte så mycket om henne själv utan hänsyn till andra, berättar Agneta Sjödin för Expressen. 

– Det handlar ju om att värna om en partners privatliv, om respekt. Och så känns det som jag har pratat så mycket om känslor och privatliv så jag behöver inte göra det hela tiden, säger hon.

Och relationen mellan Dominika Peczynskis och Agneta Sjödin då? Hur är den? Relationen mellan ex och nya kärlekar kan ju bli en aning stel men här verkar det vara allt annat än sanning. 


Stark vänskap

Faktum är att vänskapen mellan Dominika Peczynski och Agneta Sjödin tycks ha intensifierats den senaste tiden.

I november ställde makarna Peczynski och Borg till med stor fest hemma i sin Östermalms våning för att fira releasen av hans bok ”Finansministern”. I hallen fångades ingen mindre än Agneta Sjödin på bild. 

Dagarna innan syntes Agneta Sjödin och Dominika Peczynski intill varandra på en bild som societetskvinnan Bathina Philipson lagt upp på Instagram från en privat tjejmiddag.

Varje år återkommer Agneta Sjödin i TV4-rutan med sin årsresumé ”Agnetas nyårskarameller”. Det här året hade hon Dominika Peczynski som gäst i sändningen, något hon efteråt tackade för på Instagram.

”Alltid lika vacker och härlig! Tack för i går!”, skrev Agneta till Dominika.

När Peczynski tidigare i år reste till Tel Aviv med Army of Lovers-kollegerna, fanns en speciell hälsning från Agneta Sjödin:

”Ha en härlig och kreativ resa”.

Agnetas hyllning till Dominika 

Och det fortsätter – Agneta Sjödin är ett stadigt stöd i Dominika Peczynskis kommentarsfält på Instagram. När entreprenören nyligen la upp en bild på sig själv och Anders Borg för att berätta att de promenerar mycket just nu kommenterade Agneta Sjödin med applåder och hjärtan. 

När Dominika Peczynski la upp en bild på sig själv lämnade även Agneta Sjödin ett fint avtryck. 

”Snygging”, skriver hon följt av flera hjärtan. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.