Agneta Sjödins boendeplan med kärleken – i framtiden

Agneta Sjödin tror att hon kommer känna som en stöt genom kroppen när hon träffar kärleken.
Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN
Agneta Sjödin var tidigare i en relation med finansmannen Claes Bahri.
Foto: Robert Eklund / STELLA PICTURES
Agneta Sjödin har dottern Maja Strömstedt tillsammans med Niklas Strömstedt.
Foto: HANS SHIMODA / IBL
Agneta Sjödin i sitt hem som hon tror att hon kommer att ha kvar – även efter att ha träffat kärlelen.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Agneta Sjödin trivs som singel och i sitt eget sällskap.

Men nu berättar programledaren i ”Framgångspodden” att hon är öppen för att träffa kärleken igen.

– Bara att den personen lägger armen på mig kommer jag känna som en stöt genom kroppen, säger hon i podcasten.

Programledaren och författaren Agneta Sjödin, 54, lever som singel sedan en tid tillbaka. När hon i höstas medverkade i podcasten ”Nemo möter en vän”, med Nemo Hedén, berättade Sjödin att hon just nu befinner sig på en bra plats i livet där hon är tillfreds med mycket.

Men nu berättar Agneta Sjödin att hon tror att hon kommer hitta kärleken på nytt.

Sjödins hopp med kärleken 

När hon gästar Alexander Pärleros podcast ”Framgångspodden” frågar Pärleros om Sjödin tror att hon någonsin kommer att leva i en samborelation igen.

– Ja det tror jag, det tror jag faktiskt. Jag tror att det är den relationen jag har kvar men jag vet inte när den kommer, svarar Agneta Sjödin i podcasten och fortsätter:

– Någonstans så har jag en känsla av att den personen då som jag möter connectar jag så pass mycket med så att då vill jag vara med den personen i samma hem. Sen kanske jag har kvar mitt boende också som en plats att åka till emellanåt. Det är bara en känsla jag har, jag har ju absolut inte mött någon än och jag vet inte när det kommer hända. Det är ju inte heller så att jag är så väldigt aktiv och drivande i den här frågan. 

Det krävs för att få Sjödin på fall

Agneta Sjödin berättar vidare i podcasten att hon tyckte att det var lättare att träffa någon när hon var yngre. Men även om hon i dag inte aktivt jagar efter kärleken så vet hon vad som krävs för att få henne på fall.

– Jag orkar inte engagera mig i det här så jag har ingen aning om hur det ska gå till. Men jag tänker att den dagen som jag träffar den här personen som jag kan tänka mig att bo tillsammans med då kommer jag att känna det. Bara att den personen lägger armen på mig kommer jag känna som en stöt genom kroppen, så romantisk är jag. Det är det som någonstans krävs för att det ska hända något. För jag trivs ju väldigt bra i mitt eget sällskap, säger hon i ”Framgångspodden”.

För Expressen berättade Agneta Sjödin i november om att kärleken har sin tid och plats.

– Det kommer ju när det kommer tänker jag, när tiden är mogen. Det ska ju vara någon slags timing på saker i livet, sa hon då.

Sjödins svåra tid: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.