Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Agneta Sjödin avslöjar – så lever hon med Martin, 55

Agneta Sjödin Foto: OLLE SPORRONG
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Agneta Sjödin och Martin Lamprecht.
Foto: /IBL / /IBL

Efter att ha hållit sin relation hemlig visar Agneta Sjödin nu upp kärleken till Martin Lamprecht offentligt.

Paret syntes tillsammans under sin releasefest för ”Drömdagboken” – och berättar nu att de blivit sambor på deltid. 

 – Han är delvis i Göteborg, men bor mycket i Stockholm och då bor vi tillsammans. Vi hittar bra lösningar hela tiden, för att vi vill det, har hon tidigare berättat för Expressen. 

Tv-profilen Agneta Sjödin, 51, höll inledningsvis sin relation med Martin Lamprecht, 55, hemlig.

Men under releasefesten för sin nya bok "Drömdagboken" visade hon upp sig tillsammans med kärleken offentligt. Paret berättade om sin relation i februari i år – nu avslöjar hon att de även bor tillsammans i perioder.

– Han är delvis i Göteborg, men bor mycket i Stockholm och då bor vi tillsammans. Vi hittar bra lösningar hela tiden, för att vi vill det, har hon tidigare berättat för Expressen. 

Paret träffades i början av november förra året och Agneta Sjödin berättar att hon hade en ny inställning när hon klev in i relationen den här gången.  

– Jag hade en annan och mer positiv inställning till att det var möjligt. Jag gick in i den känslan, att det är möjligt men att man själv måste ta steget och aktivera sig i tanke och känsla, våga göra saker, har hon sagt.

Även Martin Lamprecht har berättat hur de gör för att får kärleksrelationen att hålla trots att han pendlar mellan Stockholm och Göteborg – och hur de löser vardagen med ett "varannan-veckas-liv".

– Jag pendlar, men det funkar bra. Det blir mer Stockholm än Göteborg och vi hittar lösningar hela tiden. Det funkar bra, har Martin berättat för Aftonbladet. 

 

Har inget kontrakt på TV4

Agneta Sjödin berättade tidigare i sommar att hon efter 27 år på TV4 inte längre har något kontrakt på kanalen efter att hon tackat nej till ett uppdrag.  

– Det bara blev så. Jag har varit extremt trogen TV4 och så plötsligt är man inte där längre på samma sätt. Det är som att det inte är mitt hem längre. Det är en konstig känsla, berättade Agneta Sjödin i Fredrik Ralstrands podcast "TV-fabriken". 

Men programmet ”Nyårskarameller med Agneta” finns med i planeringen även i år.

– ”Nyårskarameller med Agneta” ska jag göra. Men det är det enda jag vet just nu. Jag har ingen aning, berättade hon i samband med Kristallen-galan

 

 

Martin Lamprecht har sonen Filip Lamprecht, 21, med tv-profilen Kristin Kaspersen, 48, och dottern Wilda, 10, med Erica Johansson. Agneta Sjödin har dottern Maja, 20, med Niklas Strömstedt, 60.