Agneta Sjödin visar upp nya kärleken

Tv-profilen Agneta Sjödin, 50, fann kärleken åter i Martin Lamprecht, 55, efter en lång tid som singel.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Agneta Sjödin visar upp kärleken Martin Lamprecht under sin releasefest för ”Drömdagboken”.

Martin Lamprecht passade på att kärlekshylla Sjödin.

– Förutom att hon är världens vackraste så är hon så otroligt omtänksam! Hon har aldrig något ont att säga om någon, säger han till Aftonbladet.

Tv-profilen Agneta Sjödin, 50, fann kärleken åter i Martin Lamprecht, 55, efter en lång tid som singel. I februari bekräftades deras kärlek – men Sjödin har länge velat hemlighålla relationen. 

Nyligen berättade tv-profilen att hon äntligen mött en man som kompletterar henne.

– Jag har ibland träffat män som kärat ner sig i "teve-Agneta", där jag initialt tyckt att det är härligt att de är så betagna, men där jag med tiden insett att de inte är kära i mig utan i en bild av mig. Nu har jag mött en man som kompletterar mig, sade hon till Tara.

På måndagskvällen hade Agneta Sjödin releasefest för ”Drömdagboken” på en krog i Stockholm. Martin Lamprecht var på plats och passade på att hylla sin kärlek.

– Förutom att hon är världens vackraste så är hon så otroligt omtänksam, säger han till Aftonbladet.


LÄS MER: Agneta Sjödins stora livsändring 


Martin Lamprecht: "Vi hittar lösningar"

Kärleksparet berättar att de spenderat kvalitetstid tillsammans i Mariefred under sommaren. I vardagen lever de annars "varannan-veckas-liv" – då Martins har dottern Wilda, 10, bor i Göteborg.

– Jag pendlar, men det funkar bra. Det blir mer Stockholm än Göteborg och vi hittar lösningar hela tiden. Det funkar bra, säger Martin, och Agneta instämmer.

Kärleksparet om giftermål 

Agneta Sjödin och Martin Lamprecht upplever att en bra och stadig relation är det viktigaste – ingen av dem har någon brådska med förlovning. 

– Vi har ingen brådska med det. En bra och stadig relation är det absolut viktigaste. Det känns som det viktigaste är att lägga en stabil grund. Det är så många som har så bråttom.

Martin Lamprecht har sonen Filip Lamprecht, 21, med tv-profilen Kristin Kaspersen, 48, och dottern Wilda, 10, med nämnda Erica Johansson. Agneta Sjödin har dottern Maja, 20, med Niklas Strömstedt, 60.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.