Agneta Sjödin, 50, har hittat kärleken igen. Foto: OLLE SPORRONGAgneta Sjödin, 50, har hittat kärleken igen. Foto: OLLE SPORRONG
Agneta Sjödin, 50, har hittat kärleken igen. Foto: OLLE SPORRONG
Tidigare pojkvännen Pierre Dahl, här tillsammans med kampsportaren Hayes Jemide. Foto: JONAS HESSMAN / HÄNT EXTRA / IBL BILDBYRÅTidigare pojkvännen Pierre Dahl, här tillsammans med kampsportaren Hayes Jemide. Foto: JONAS HESSMAN / HÄNT EXTRA / IBL BILDBYRÅ
Tidigare pojkvännen Pierre Dahl, här tillsammans med kampsportaren Hayes Jemide. Foto: JONAS HESSMAN / HÄNT EXTRA / IBL BILDBYRÅ

Agneta Sjödin väljer bort miljonären för nya kärleken

Publicerad

Pierre Dahl pekades i fjol ut som Agneta Sjödins nya kärlek. 

Men relationen tog slut och programledaren kommenterade att det "inte var något för henne".

I stället har Sjödin valt att ta in en annan kärlek i sitt liv – men vem den lyckliga är håller hon hemligt.

Agneta Sjödin, 50, har hittat kärleken igen. Hon avslöjar själv att den nya relationen inleddes i höstas. 

– Jag är dålig på att ljuga. Det är väldigt privat, jag tänker inte prata om det, sa Agneta Sjödin i "Anitha" på Aftonbladet TV.

– Men du träffar någon? frågar programledaren Anitha Schulman.

– Ja absolut, svarar Agneta Sjödin i programmet.

Agneta Sjödin har tidigare varit generös med offentliga kärleksförklaringar – men nu håller hon sin nya kärlek hemlig.Foto: IBL

Kallar sig för "sexig halfahanne" inför vännerna

Tidigare i fjol pekades Pierre Dahl, 49, ägare till kampsport- och kosttillskottsbutikerna Budo & Fitness, ut som programledarens nya man. 

Dahl äger en kedja kampsportaffärer som vid senaste bokslutet hade tillgångar på 9,5 miljoner kronor.

Enligt Stoppa Pressarna är Pierre Dahl en självsäker man som kallar sig för "en sexig alfahanne" inför vännerna. 

Men romansen slocknade lika fort som den hade flammat upp. Och nu har alltså Agneta Sjödin valt bort Dahl – för en ny kärlek. Hon har även förnekat att det någonsin handlat om en seriös relation.

– Nej, det var ingenting sådant. Det var inget för mig, sa Agneta Sjödin till Expressen.

Programledaren sa också att hon kommer vara noga med vad hon berättar om kärlekslivet framöver.

– Där är jag vis av erfarenhet, var sak har sin tid, sa hon.

Agneta Sjödins romans med Pierre Dahl blev kortvarig.Foto: ANNA BERGKVIST

Agneta Sjödin har tidigare berättat om livskris

I tidigare förhållanden har Agneta Sjödin varit generös med offentliga ömhetsbetygelser. När hon 2011 var tillsammans med "Big Brother"-deltagaren Peter Svensson, 39, skrev de öppet passionerade meddelanden till varandra på Facebook.

"Du är min läromästare i att vara här och nu :) Jag är din! Jag älskar dig!?" skrev Peter Svensson.

Agneta Sjödin har berättat att hon gick in i en livskris när förhållandet med Peter Svensson kraschade. Efter det har hon blivit betydligt mer försiktig med att dela med sig av inblickar i privatlivet.

Men nu finns det en ny person som fått henne att våga satsa på kärleken igen.

 

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag