Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Agneta Sjödin bryter ihop i tv – efter orden

Agneta Sjödin har tillbringat veckor utan kontakt med sitt enda barn, Maja Strömstedt, ombord på en segelbåt i ”Över Atlanten”.

När hon får öppna ett brev från dottern kan TV4-profilen inte hålla tårarna tillbaka, och bryter ihop i gråt.

– Åh, hon är ju bara bäst den där ungen. Jag har världens bästa unge, det har jag verkligen, säger Agneta Sjödin och torkar sina tårar i Kanal 5-programmet.

I tisdagens avsnitt av ”Över Atlanten” har profilerna lyckats ta sig halvvägs över världshavet, och även om målet kommer allt närmare så är saknaden efter barnen stor.

Humorskådespelaren Peter Magnusson tycker det är jobbigt att vara ifrån dottern Greta, och tänker mycket på henne.

– Jag börjar gråta så fort jag tänker på henne. Det är jobbigt att inte ha någon kontakt med min dotter, som jag tänker extremt mycket på. Man har ingen aning... Om det händer något så sitter jag här, liksom, säger han i programmet.

”Fångarna på fortet”-programledaren Agneta Sjödin saknar dottern Maja Strömstedt, och plockar fram ett brev som dottern har skickat med på resan.

– Jag har med mig ett brev från min dotter Maja. Ett brev med lite bilder i känner jag också att det är, som hon har skrivit ut från sin mobil. Det ser jag mycket fram emot att få öppna. Hon har också informerat mig om att det är lite glatt och roligt i brevet så jag inte ska bli fullständigt superledsen när jag öppnar det, förklarar Agneta Sjödin innan hon öppnar brevet.

Agneta Sjödins bryter ihop i tårar

När hon läser Maja Strömstedts ord bryter Sjödin ihop i gråt, och tårarna bara rinner.

– ”Jag vet att när vi väl ses igen om tre veckor så är det som att vi aldrig har varit ifrån varandra. Jag älskar dig, och jag älskar att få dela saker med dig. Du är världens bästa mamma”. Åh, hon är ju bara bäst den där ungen. Jag har världens bästa unge, det har jag verkligen, säger hon, och sträcker sig efter näsdukar.

– Det känns att jag längtar mycket efter henne. Men hon skriver väldigt roligt. Vi är så tajta, och har rest och gjort mycket. Vilket brev hon har skrivit, åh vad jag kommer läsa det här.

”Över Atlanten” visas tisdagar 21.00 på Kanal 5 och Dplay.