Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Agneta Sjödins nya kärlek: Dominikas ex

Det här är Agneta Sjödin.
Agneta Sjödin och Claes Bahri.Foto: CECILIA LILJETON / TT / CECILIA LILJETON TT NYHETSBYRÅN
Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN

Här är Agneta Sjödins nya kärlek:

Hon och finansmannen Claes Bahri är ett par.

”Jag kan bekräfta, men har inget att säga utöver det”, skriver hon i ett sms.

Agneta Sjödin, 52, är aktuell med ett nytt Kanal 5-program där hon går igenom det stenhårda träningsprogrammet ”16 weeks of hell” – och berättade tidigare i år om rädslan för den brutala träningsvärken.

Men nu står det klart att hon på det privata planet har betydligt behagligare nyheter. Programledaren har nämligen hittat kärleken.

Agneta Sjödins nya kärlek – Claes Bahri

Det var när Östermalmshallen i Stockholm nyöppnade förra veckan som Agneta Sjödin dök upp med finansmannen Claes Bahri, 58. Men nu står det klart att de två är ett par sedan en tid tillbaka, vilket Aftonbladet var först med att rapportera.

”Jag kan bekräfta, men har inget att säga utöver det”, skriver hon i ett sms till Expressen.

Claes Bahri har tidigare varit tillsammans med Dominika Peczynski, känd från tiden i gruppen Army of Lovers, som han har en dotter med.

På nyinvigningen av Östermalmshallen var det inte bara Agneta Sjödin och Claes Bahri som kom i sällskap, utan även Peczynski och hennes make Anders Borg var i sällskapet.

Agneta Sjödin var tidigare tillsammans med före detta elitidrottaren Martin Lamprecht, 56, som bor i Göteborg. Men i början på förra året tog relationen slut.

– Det var svårt med ett distansförhållande. Det funkade inte helt enkelt. Vi är i olika fas i livet och bor på olika orter, så det blev lite för komplicerat, sa Agneta Sjödin, i en intervju med Expressen vid slutet av förra året.

Agneta Sjödin sålde lägenheten

Ungefär samtidigt hade Agneta Sjödin sålt sin förra lägenhet på 144 kvadratmeter, och flyttat in på 82 kvadrat i Nacka Strand med storslagen sjöutsikt över Stockholms inlopp.

I samband med flytten gjorde Agneta Sjödin en omfattande utrensning och gjorde sig av med så mycket saker som möjligt.

Enligt programledaren var hon på väg in i en ny fas – och hon hintade om att det är mycket som händer i hennes privata värld.

– Jag känner mig glad. Det är saker man inte vill prata om för tidigt, utan vill vara i själv, sa Agneta Sjödin då.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.