Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Agneta och Runar nytt hemligt kärlekspar

Agneta Sjödin och Runar Sögaard träffades genom gemensamma vänner och har umgåtts som ett par i fem veckor.
Runar Sögaard, 36, och Agneta Sjödin, 37, är ett nytt kärlekspar.
De träffades genom gemensamma vänner och har umgåtts som par i fem veckor.
De är väldigt kära. Det är på allvar, säger en vän till paret.

FAKTA

Agnetas kärlek från Niklas Strömstedt till Runar

1996.
Agneta träffar sångaren Niklas Strömstedt och de blir ett av Sveriges hetaste kändispar.
Paret förlovade sig året efter och den 2 maj 1998 föddes deras dotter Maja.
Efter fem år tillsammans går paret skilda vägar.

Året efter träffade hon Petter Bergström, regissör till såpan Nya tider i TV4:s personalmatsal.
Förhållandet höll i sju månader.

Vid faddergalan 2002 strålar en nyförlovad Agneta från scen.
Nye mannen heter William Moberg Faulds.

2003.
Det var slut med Faulds, nye kärleken träffade hon under inspelningen av Fångarna på fortet : teaterchefen Csaba Czinkoczky.
Förhållandet håller i ett par månader.

I somras kopplades hon samman med den framgångsrike hockeyspelaren Mathias Bosson, 29.

Runar: Efter skilsmässan från Carola år 2000 har Runar sammankopplats med Baywatch -stjärnan Alicia Rickter.

Romansen är årets sensation i kändis-Sverige. Agneta Sjödin och Runar Sögaard är två av våra mest kända personer och ingen utanför den allra innersta kretsen kompisar har anat att de funnit varandra och blivit ett par. – Nej, det är inget skämt! De är ett par och har fram till nu lyckats hålla sin kärleksrelation hemlig, berättar en källa för Expressen. Predikanten Runar Sögaard och TV4-stjärnan Agneta Sjödin har känt varandra i över 15 år.

Samma kretsar

De har varit goda vänner och umgåtts i samma kretsar, förre fotbollsproffset Tomas Brolin är en gemensam vän. – Både Runar och Agneta har blivit brända i tidigare Agneta Sjödin har tidigara varit tillsammans med bland annat artisten Niklas Strömstedt. relationer. De har nu velat gå väldigt sakta framåt, säger en vän. Runar Sögaard var gift med Carola Häggkvist i tio år. De har tillsammans sonen Amadeus och de separerade för drygt fyra år sedan. Agneta Sjödin var tidigare tillsammans med artisten Niklas Strömstedt, 45, och även förlovad med TV4-reportern William Moberg Faulds, 33. Tillsammans med Niklas Strömstedt har hon dottern Maja, 6. – Agneta och Runar började träffas som mer än bara kompisar för snart fem veckor sedan, berättar vännen. Denne fortsätter: – De var båda förvånade att de inte tidigare hade sett varandra som mer än bara vänner. De är väldigt kära. Runaar Sögaard var gift med Carola Häggkviast i tio år. Runar har också blivit ett stort stöd för Agneta. Hon har haft en tuff höst med TV4 som har valt att inte förlänga hennes kontrakt. Hon står efter årsskiftet utan arbete. – Agneta har haft det tungt. Men Runar har pushat och gett henne goda råd.

Visat sig ute

Båda har varit väldigt måna om att hålla sitt kärleksförhållande så hemligt som möjligt, men de har ändå visat sig ute tillsammans vid ett par tillfällen. – De har gjort långa och romantiska promenader, men ingen har väl då ens vågat tänka tanken att de skulle vara ett par. Expressen pratade med Runar Sögaard i går kväll, men han valde att inte kommentera. Agneta Sjödin har inte kunnat nås för en kommentar.