Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Agneta dumpade Runar via löpsedeln

Klara besked. Runar Sögaard kunde inte undgå budskapet från Agneta Sjödin när han igår kom hem från New York och skulle gå ut och handla med sonen Amadeus. Dagen innan berättade han för Expressen hur kär han var och hur bra han mådde.
I torsdags berättade Runar Sögaard för Expressen att han var upp över öronen förälskad i Agneta Sjödin. I går dumpade hon honom- via löpsedlar.
Han blev förvånad, men mest ledsen och uppgiven. Hon hade till och med pratat om att de skulle gifta sig, berättar en av hans vänner.
...trodde Runar.
Agneta ville gifta sig...
Runar Sögaard kom i veckan hem igen från New York och USA. Han hade i en vecka varit och arbetat som andlig coach för världsstjärnor som Sting och Matt Le Blanc. Hemma i Stockholm fanns hans stora kärlek Agneta Sjödin - trodde Runar. – Jag har aldrig mått så här bra, berättade han i torsdags för Expressens utsända i New York. – Runar var verkligen störtkär i henne. När hon ville ha lite utrymme gav han henne det, han pressade inte henne till något överhuvudtaget, berättar en vän. Vännen fortsätter: – Däremot var det hon som flera gånger nämnde att de skulle gifta sig.

Såg löpsedeln

Men från att Runar kom hem och fram till helgen hände något. – De skulle som vanligt träffas, men så i lördags morse när Runar klev ut från sin lägenhet på Kungsholmen blev han minst sagt chockad, berättar en vän. En löpsedel basunerade ut att det var slut mellan honom och Agneta Sjödin. – Han blev ledsen och chockad. Agneta Sjödin hade brutalt dumpat honom genom en tidningsartikel i Aftonbladet. I denna sa hon att hon och Runar inte träffats på två månader och han lever i en drömvärld om han tror att de fotfarande är ett par. – Han har ställt upp för henne. Hjälpt henne med allt från frågor om livet till frågor om kärlek. Han var övertygad om att de hade något speciellt ihop, berättar en vän. – Men han kände att är det så hon vill ha det så får det vara så. Han är bara mest besviken och ledsen. Senare på dagen gick Runar Sögaard ut för att leka med sin son Amadeus, 7, som han har ihop med Carola Häggkvist.

Vill inte kommentera

För Expressen förklarar pastor Runar Sögaard att han inte vill kommentera sitt privatliv. – Runar har sedan Carola varit väldigt mån om att inte släppa någon annan kvinna in på livet. Han känner att han måste leva som han lär och då kan han inte kasta sig in i nya förhållanden, berättar en vän. Denne avslutar: – Men med Agneta tog han steget, ett stort steg för honom. I dag ångrar han det bittert.