Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Agnes krav i relationen med Vincent Pontare

Agnes helt förändrad – efter flytten till LA: ”Flummigt”
Vincent Pontare och Agnes Carlsson. Foto: Stella Pictures
Agnes Carlsson försvann efter 2015 – men är nu tillbaka. Foto: OLLE SPORRONG
Agnes Carlsson tillsammans med Per Gessle på hyllningskonserten för Marie Fredriksson i januari. Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL/TT / TT NYHETSBYRÅN

Agnes Carlsson är efter ett längre uppehåll tillbaka i rampljuset med ny musik – producerad av pojkvännen Vincent Pontare.

Men att jobba ihop med sin kärlek är inte alltid helt lätt.

Därför har Agnes satt upp en särskild regel i parets relation.

31-åriga Agnes Carlsson slog igenom stort när hon vann ”Idol” 2005. Men efter en turné 2015 försvann hon helt.

Nu är hon tillbaka med en ny EP. Och på nya skiva har hon jobbat tillsammans med sin pojkvän, Vincent Pontare.

I en intervju med Aftonbladet berättar Carlsson nu om utmaningarna med att jobba så pass nära den person man har en kärleksrelation med. Det hela har gått så pass långt att artisten har bestämt sig för att sätta upp en regel.

”Kan vara påfrestande”

– Det är ju väldigt härligt att dela passionen med samma person som man bor tillsammans med. Det finns så många gånger som jag varit tacksam för att vi förstår varandra. Vi försöker ha regler kring att man inte får prata om jobbet efter klockan åtta, men det håller vi aldrig. Det kan vara påfrestande. Om någon går runt och sjunger eller visslar så triggar det i gång jobbhjärnan hos den andra, säger hon till tidningen. 

Agnes Carlsson och Vincent Pontare bekräftade sin relation redan 2009 och hade innan dess hållit relationen hemlig. 

Överlag har paret dock även sedan dess varit sparsmakade med detaljer om sitt privatliv och oftast hållit en låg profil offentligt.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.