Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Agnes förbluffande förvandling – efter sju års tystnad

Agnes Carlsson, 2018 Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Agnes Carlsson 2009 Foto: DAVE PROCTOR / STELLA PICTURES / DAVE PROCTOR / IPHOTO IPHOTO
Agnes Carlsson i Melodifestivalen 2009 Foto: ANDREAS L ERIKSSON / STELLA PICTURES ANDREAS L ERIKSSON

Agnes Carlsson lämnade en lysande popkarriär och försvann.

Efter sju år publiceras nu helt plötsligt en ny bild på artistens Instagram – något många tolkar som att en efterlängtad comeback är att vänta.

Men något som förbluffar fansen är Agnes förändring.

Efter en lysande karriär – både internationellt och på hemmaplan – försvann sångerskan Agnes Carlsson, 31, från rampljuset.

Agnes har inte släppt något nytt material sedan 2012 och hennes officiella Instagram-sida har varit inaktiv under lång tid. 

Men nu har artisten plötsligt publicerat en bild som kan antyda att en comeback är att vänta – något som gör fansen vilda av förväntan. Många uttrycker sin glädje i kommentarsfältet, och berömmer också Agnes nya utseende.

På bilden skimrar artisten i guld och det långa lockiga hår utsläppt över axlarna. Hon är klädd i en diamantbeströdd topp och har bara axlar. Agnes blickar självsäkert in i kameran och utstrålar karisma.

https://www.instagram.com/p/BwmP4wPAfju/

Från blyg småstadstjej – till världsstjärna

När Agnes slog igenom som vinnare i ”Idol” 2005 var hon bara 16 år gammal. Vänersborgstjejen hade ingen större vana av att stå på scen, och gjorde sig känd för att vara blyg. Men när hon stod på scenen brädade hon konkurrenterna med sin talang och starka röst.

Agnes Carlsson, 2008 Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES ROBERT EKLUND

Agnes Carlssons seger i ”Idol” 2005 blev starten på en karriär med många höjdpunkter. 

Karriären tog internationella mått när hennes singel ”Release me” klättrade på listor i Storbritannien och snart gjorde hon även succé i USA. Agnes har också ställt upp i Melodifestivalen och 2013 såg vi henne i TV4:s program ”Så mycket bättre”. 

Björn Skifs och Agnes Carlsson sjöng ”When you tell the world you're fine” till kronprinsessan Victoria och prins Daniel vid deras vigsel 2010 i Slottskyrkan i Stockholm.

2009 träffade Agnes sin stora kärlek Vincent Pontare, 38, som jobbar som musikproducent. Han har bland annat skrivit låtar åt världsstjärnor som Avicii, Madonna, David Guetta och Katy Perry.

Vincent Pontare och Agnes Carlsson, 2016 Foto: OLLE SPORRONG

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!