Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Agnes Carlssons beslut – höll kärleken hemlig

Agnes Carlsson och Vincent Pontare blev ett par 2009. Foto: STEFAN FORSELL
Agnes Carlsson försvann från rampljuset 2015 – men är nu tillbaka. Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG

2009 bekräftade Agnes Carlsson att hon var upp över öronen kär i Vincent Pontare – efter att ha hållit relationen hemlig. 

Nu har det gått tio år och kärleken verkar stark än. 

”Första uppträdandet på fyra år. Det var fantastiskt att dela det med min vackra man”, skrev Agnes Carlsson nyligen på Instagram. 

Här är parets kärlekshistoria. 

Efter en lysande karriär – både internationellt och på hemmaplan – försvann sångerskan Agnes Carlsson, 31, plötsligt från rampljuset 2015. Men nu är hon tillbaka med nya EP: ”Nothing can compare”.  

Nyligen gjorde hon bejublad comeback med sin fästman Vincent Pontare, 39, under hyllningskonserten till Tim ”Avicii” Bergling.  

”Första uppträdandet på fyra år. Det var fantastiskt att dela det med min vackra man och Salem (al Fakir)”, skriver hon på Instagram strax därefter. 

Men hur ser egentligen Agnes Carlssons relation med fästmannen ut? 

Agnes om Vincent: ”Väldigt kär”

Det var redan 2009 som ryktena gick heta om att de hade en flört med varandra. Pontare hade då skrivit låten ”I believe” till Agnes Carlsson. 

I november 2009 bekräftade artistens den stora kärleken. 

– Jag är kär. Väldigt, väldigt kär – för första gången. Han får mig att känna mig vacker. Jag har aldrig fått så många komplimanger i hela mitt liv, sa Agnes Carlsson då till Elle. 

Men förutom att bekräfta kärleken avslöjade hon också att de hade smugit med sitt förhållande ett tag. 

– Vi har varit ihop i ett halvår och det känns mycket seriöst. Han är världens vackraste, sa hon då. 

Vincent om kärleken till Agnes

Efter det har de inte pratat speciellt ofta om kärleken i medier – och verkar föredra att hålla kärleken relativt hemlig. 

När paret flyttade in med varandra 2011 tog Vincent Pontare dock bladet från munnen och berättade att det kändes ”grymt”. De hade då varit tillsammans i två och ett halvt år.

– Kärleken har blivit starkare på vissa plan. Förälskelsen har hållit i sig länge tack ­vare ­våra jobb. Man får sakna varandra mycket ­eftersom vi ofta är i från varandra. Vardagen blir inte lika självklar. I början, när jag var helt nykär, var det skitjobbigt. Hon turnerade och jag hade släppt min skiva. Då mötte jag upp henne på olika ställen i världen och det var väldigt romantiskt, sa han då till Aftonbladet. 

Och mer romantiskt skulle det bli. 2013 förlovade paret sig – och det var ingen mindre än Roger Pontare, 68, Vincents pappa, som avslöjade kärleksbeskedet. 

– Det kom som en överraskning för mig och min fru, sa han då till Nöjesbladet. 

LÄS MER: TV4-profilerna försvann från rutan – så här lever de i dag (PREMIUM)

https://www.instagram.com/p/B50gakZgAtI/?utm_source=ig_web_copy_link

Se när Agnes Carlsson hedrar Avicii

En av många artister som uppträdde under hyllningskonserten på Friends arena i höstas.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.