Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Agnes Carlsson helt förändrad av flytten till LA

Sångerskan försvann i flera år – här överraskar hon Skavlan
Annika Strandhäll och Agnes Carlsson.Foto: SVT
Fredrik Skavlan.Foto: SVT
Agnes Carlsson.Foto: SVT
I fredagens ”Skavlan” berättar artisten om sitt nya spirituella intresse – och testar ett udda föremål på de andra gästerna i programmet.Foto: SVT

Det har varit tyst om ”Idol”-vinnaren Agnes Carlsson sedan hon flyttade till USA tillsammans med kärleken Vincent Pontare.

I fredagens ”Skavlan” berättar artisten om sitt nya andliga intresse – och testar ett udda föremål på de andra gästerna i programmet.

– Det här är jättebra om man är som mig och inte mediterar så mycket, men ändå vill bli lugn, säger Agnes Carlsson och slår i en guldskål.

Agnes Carlsson, 31, slog igenom i svenska ”Idol” 2005, när hon halkade in på ett bananskal och vann hela tävlingen.

Några år senare släppte hon världshiten ”Release me”, men de senaste åren har artisten gått lite under radarn.

Hon och fästmannen Vincent Pontare, 39, bor tillsammans i Los Angeles i USA, och sjunger ihop på Avicii-duetten ”Tough love”. Pontare och Tim ”Avicii” Bergling skrev mycket musik tillsammans.

Agnes Carlssons förändring

Under sin tid i USA har Agnes Carlsson blivit mer spirituell, och fått nya intressen, som hon delar med sig av i fredagens avsnitt av ”Skavlan”.

– Jag kom från att vara en person som inte har varit så spirituell eller tyckt att det varit mycket flummigt, säger Agnes Carlsson i programmet och plockar fram en guldig skål och en trumpinne.

Carlsson har utbildat sig inom klangskålsmassage, något som får Fredrik Skavlan att höja på ögonbrynen.

– Det här är tibetanska skålar. Första gången jag var med om det var jag klyschigt nog på en yogaklass. Det här är jättebra om man är som mig och inte mediterar så mycket, men ändå vill bli lugn. Kombinationen med vibrationerna och ljudet gör att man väldigt snabbt går ner i ett lugn, berättar artisten.

Visar hur det fungerar

Hon vill sedan visa de andra gästerna i programmet dess effekt, och ställer sig upp med skålen i handen.

– Ska jag slå på den? Man måste vara nära, ska jag gå runt och göra på er?

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.