Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Afflecks tragiska dagar – innan han togs till rehab

Skådespelaren Ben Affleck.Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: DR-JUL//X17ONLINE.COM / DR-JU/LX17ONLINE.COM/IBL X17 INC
Foto: DR-JUL//X17ONLINE.COM / DR-JU/LX17ONLINE.COM/IBL X17 INC
Foto: NIKO PRICE / STELLA PICTURES BACKGRID US

Ben Affleck kördes i förra veckan till ett behandlingshem av exfrun Jennifer Garner.

Enligt nya uppgifter ska Hollywoodstjärnan ha druckit i sin ensamhet den senaste tiden samtidigt som det ryktades att han hade en relation med playboy-modellen Shauna Sexton. På bilder syns en sliten skådespelare.

– Han var i dåligt skick. Han hade varken ätit eller duschat, berättar en uppgiftslämnare till People. 

Skådespelaren Ben Affleck, 46, fördes till ett behandlingshem för sitt missbruk i förra veckan efter att ha konfronterats med sin exfru Jennifer Garner, 46.

Enligt uppgifter till People hade stjärnan åter kämpat med sitt missbruk under en tid och jobbat med en nykterhetscoach det senaste året. 

Efter Ben Afflecks uppbrott från tv-producenten Lindsay Shookus, 38, tidigare i somras har skådespelaren även kopplats ihop med den 22-åriga playboymodellen Shauna Sexton och fått lådor med alkohol levererade till sitt hus.

Enligt nya uppgifter till People ska Ben Affleck ha druckit i sin ensamhet i sitt hem innan Jennifer Garner kom till hans hem i Los Angeles i förra veckan för att övertyga honom att han behövde hjälp.

– Han var i dåligt skick. Han hade varken ätit eller duschat. Det tog inte lång tid att övertala honom. Han ville åka och han samarbetade, berättar en källa för People.

– Han visste att han behövde hjälp och var öppen för det, säger källan vidare.

Jennifer Garner konfronterade Ben Affleck

Ben Affleck skilde sig från Jennifer Garner 2016 och efter det fick han behandling för sitt missbruk 2017. Tillsammans med Garner har Affleck barnen Violet, 12, Seraphina, 9, och Samuel, 6. Även efter skilsmässan har paret fortsatt att umgås som vänner och setts ute i familjesammanhang.

Skådespelaren var även inlagd på behandlingshem 2001 och han har öppet berättat om sina stora problem.

När Jennifer Garner kom till stjärnans hem den 22 augusti ska hon ha haft en psykolog med sig och enligt tidigare uppgifter ska även en advokat ha funnits vid Garners sida när hon besökte Affleck.

Ben Affleck och Jennifer Garner tillsammans 2017.Foto: X17ONLINE.COM / X17ONLINE.COM/IBL X17 INC

 

Bröt upp tidigare i somras

Tidigare i somras separerade Affleck från "Saturday night live"-producenten Lindsay Shookus, 38, men relationen var komplicerad på grund av deras jobb och familjer.

Uppbrottet ska också ha tärt på Ben Affleck – och den senaste tiden ska ha varit svår för skådisen. 

– Han älskade att hon var smart, rolig, hade åsikter. När de var tillsammans hamnade han ofta lite utanför sin bekvämlighetszon. Hon var en frisk fläkt i hans liv, som han behövde, berättar källan.

Enligt uppgifter förväntas Affleck få stanna på behandlingshemmet i 28 dagar.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.