Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Afflecks offentliga kärleks- förklaring till exfrun Garner

Foto: NINA PROMMER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/AVALON.RED B7996
Foto: MPNC / STELLA PICTURES BACKGRID US

Ben Affleck hyllar kärleksfullt exfrun Jennifer Garner – trots att parets skilsmässa gick igenom i november.

I samband med amerikanska mors dag, väljer Affleck att publicera en bild på Jennifer Garner, tillsammans med sin egen mamma.

”Glad mors dag till de två fantastiska mammorna som har visat mig vad kärlek är”, skriver Ben Affleck på Instagram.

I november blev skådespelarparet Ben Afflecks och Jennifer Garners skilsmässa klar, tre år efter att de först separerat.

Men trots den omskrivna separationen verkar det finnas kärlek kvar mellan exen – åtminstone på en platonisk nivå.

 ”Har visat mig vad kärlek är”

På söndagen, när det var mors dag i USA, valde Ben Affleck att publicera två bilder på Instagram. Dels en bild på sig själv och sin mamma från skådespelarens barndom, och dels en paparazzibild på sin mamma och exfrun Jennifer Garner.

”Glad mors dag till de två fantastiska mammorna som har visat mig vad kärlek är”, skriver Ben Affleck på Instagram till bilderna.

Affleck går vidare med att förklara att han väljer att donera pengar till flera välgörenhetsorganisationer, för att hedra sin mamma och exfru. 

Har fortsatt ha kontakt

Efter skilsmässan mellan Ben Affleck och Jennifer Garner har exparet fortsatt ha kontakt med varandra, och umgåtts tillsammans med sina tre barn.

Redan 2015 gick paret ut med ett pressmeddelande, där de berättade om sitt val att ta ut skilsmässa. Men efter det valde paret att fortsätta bo tillsammans, och ska också ha gått i parterapi, skriver Us Magazine.

Kort efter nyheten om parets val att skiljas, spreds uppgifter om att en anledning till uppbrottet ska ha varit att Affleck varit otrogen med parets tidigare nanny Christine Ouzounian, något han dock dementerade. Ben Affleck har också varit inne på rehab för problem med både alkohol och spelmissbruk.