Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Adinatoors kärleksbeslut efter förhållandekraschen

*DEN HÄR TV-KLIPPET INNEHÅLLER SPOILERS FÖR AVSNITT 15*
Foto: Linus Hallsénius / Kanal 5 och Dplay

Andrijano ”Adinatoor” Mijanovic är tillbaka i tv-rutan i ”Celebrity ex on the beach” på Dplay.

Efter att ha brutit upp från exet Anna-Lisa Herascu har profilen tagit ett beslut att inte stressa fram en ny relation.

– Jag är singel, jag har inte hittat någon eller jag letar inte. Jag har inte varit på jakt eller så, säger han i en intervju med Hänt.

Efter medverkan i flera säsonger ”Ex on the beach” är Andrijano ”Adinatoor” Mijanovic nu tillbaka i ”Celebrity ex on the beach” som går på Dplay just nu.

De senaste åren har realityprofilen haft en av-och-på-relation med exflickvännen Anna-Lisa Herascu, men sedan paret gick skilda vägar för gott har Mijanovic hållit sig singel.

Addes ärliga ord om singellivet: ”Jävligt dåligt”

I en intervju med Hänt berättar han om sitt bristande kärleksliv.

– Det går jävligt dåligt alltså. Jag är singel, jag har inte hittat någon eller jag letar inte. Jag har inte varit på jakt eller så, säger han till sajten.

Samtidigt känner han ingen press att hitta någon att bli ihop med, utan fokuserar gärna på sig själv den kommande tiden.

– Jag känner mig bekväm med att vara själv nu. Jag älskar mig själv och koncentrera mig bara på mig själv nu, säger ”Celebrity ex on the beach”-profilen till Hänt.

Ser sig själv som en ”förhållandekille”

Därmed inte sagt att ”Adinatoor” inte vill ha en flickvän i framtiden, och han ser sig själv som en ”förhållandekille”.

– Men alltså det är jättenice att vara med någon. Jag har alltid varit en förhållandekille, jag har alltid haft förhållanden men sen har jag självklart haft något engångsligg också. Men alla tjejer jag har varit med har jag alltid haft en connection med dem, säger han i intervjun.

Expressen har sökt Andrijano Mijanovic.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.