Adeles svindlande bolån – 370 miljoner kronor

I början av året slog Adele till och köpte sitt drömhem
Foto: BACKGRID/IBL
Den enorma villan ligger i Beverly Hills
Foto: Simon Berlyn
Foto: BRETT D. COVE / SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

Adele har flyttat in i sitt nya drömhem, tillsammans med kärleken Rich Paul, skriver New York Post.

Men prislappen på lyxvillan var så dyr att även världsstjärnan blev tvungen att ta ett bolån – på svindlande 370 miljoner kronor.

Även världsstjärnor behöver ta bolån. I alla fall om man vill ha en lyxvilla som är så dyr som Adeles hem.

Tidningen New York Post rapporterar att popstjärnan i början av året tog ut ett bolån på 37,7 miljoner amerikanska dollar, vilket motsvarar ungefär 370 miljoner svenska kronor. Lånet är till för att betala hennes nya lyxvilla i soliga Beverly Hills.

Prislappen?

58 miljoner dollar, vilket motsvarar ungefär 580 miljoner svenska kronor.

Artisten tog lånet en månad innan hon slog till på huset, och nu har hon, som vanligt, 30 år på sig att betala tillbaka lånet. Men med en karriär som Adeles, så blir det nog inte så svårt. 

Kommer tjäna 480 miljoner på tre månader

Adele planeras hålla i en Las Vegas residency på Colosseum in Caesars Palace från och med november. Las Vegas residency är en slags turné, där artister gör flera spelningar på samma plats under en kort tid. Ofta är konserterna inplanerade varje eller varannan kväll.

Enligt tidningen kommer Adele tjäna mer än tio miljoner svenska kronor för varje konsert, och hennes residency turné väntas pågå i tre månader. Det betyder att hon kommer att tjäna ungefär 480 miljoner kronor, på enbart några månader.

I maj berättade artisten på sin Instagram att hennes pojkvän Rich Paul flyttat in hos henne. På bilden står kärleksparen och håller i nycklarna, framför det nya huset. 

I bildtexten skrev hon: ”Tiden flyger förbi”.

https://www.instagram.com/p/CdbgHPUPacm/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.