Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Adeles förvandling efter skilsmässan – ändrar allt

Det här är Adele.
Adele och maken Simon Konecki gick skilda vägar efter åtta år. Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Stjärnan tränar, umgås med vänner och syns på fester – säger att hon mår bättre än någonsin. Foto: CHASE ROLLINS / EMPICS/IBL
I stället för att låta separationen resultera i ännu en av hennes klassiska hjärtesorg-ballader mår Adele bättre än någonsin. Foto: CHRIS PIZZELLO / AP INVISION

Adele gräver inte ner sig efter skilsmässan från maken Simon Konecki.

Stjärnan tränar, umgås med vänner och syns på fester – samtidigt säger hon att hon mår bättre än någonsin.

”Adele har haft roligt och hon ser det som sin prioritering just nu, det och att vara mamma till Angelo. Hon har älskat sin nya träningsrutin och det fungerar verkligen för henne”, säger en källa till The Sun.

Sångerskan Adele, 31, sörjer inte efter uppbrottet med maken Simon Konecki. I stället för att låta separationen resultera i ännu en av hennes klassiska hjärtesorg-ballader har sagt till vänner att hon mår bättre än någonsin, skriver The Sun.

Sedan uppbrottet har Adele haft fullt upp. Tillsammans med vännen skådespelerskan Ayda Field, 40, har sångerskan ägnat sig mycket åt pilates, med övningar som förbättrar hållning, flexibilitet och balans.

Vännernas glädjebesked: ”Hon släpper loss”

Dessutom syntes stjärnan rappa artisten Nicki Minajs vers i Kanye Wests låt ”Monster” på en fest i Los Angeles i början av juni och några månader tidigare sågs hon tillsammans med skådespelerskan Jennifer Lawrence på en klubb i New York, skriver The Sun.

”Adele har haft roligt och hon ser det som sin prioritering just nu, det och att vara mamma till Angelo. Hon har älskat sin nya träningsrutin och det fungerar verkligen för henne”, säger en källa till The Sun och fortsätter sedan:

”Det är en bonus att hon har tappat vikt. Hennes vänner är glada att hon släpper loss och det finns inget annat än bra känslor.”

Adele och maken separerar – efter åtta år

Med det sagt så verkar väntan till nästa gråtalbum bli lång, skriver The Sun.

Adele och Simon Konecki var ett par i åtta år innan de i april i år bekräftade att de gått skilda vägar. Tillsammans har de sonen Angelo, som de säger att de tillsammans ska uppfostra med kärlek.

”Adele och hennes partner har separerat. De ska tillsammans uppfostra sin son på ett kärleksfullt sätt. Som alltid ber de om att få behålla sitt privatliv för sig själva. Några fler kommentarer kommer inte lämnas”, skrev sångerskans representant i ett uttalande enligt The Guardian.

Prognosen: Så blir vädret kommande dagarna.