Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Adeles förklaring till stora förändringen

Därför upprör Adeles festtema
Adele förvånade nyligen många efter att ha fångats på en bild där hon ser närmast oigenkännlig ut. Foto: JOEL RYAN / AP TT NYHETSBYRÅN
Nu har Adele gett en förklaring – under ett privat möte med några fans. Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN

Fansen kunde inte känna igen världsstjärnan Adele när nya bilder dök upp på henne.

Nu berättar ”Someone like you”-artisten om sitt viktras, skriver People.

– Hon sa att hon har gått ner ungefär 50 kilo, och att det var en så galet positiv upplevelse, berättar fanet Lexi Larson för den amerikanska tidningen.

Nyligen dök det upp bilder på superstjärnan Adele, 31, där hennes trogna fans hade svårt att känna igen henne.

Artisten har nämligen gått ner så mycket i vikt sedan sin skilsmässa från maken Simon Konecki att hon är i det närmsta oigenkännlig.

Nu berättar fanet Lexi Larson för People om sitt möte med Adele på hennes semester med Harry Styles och James Corden i Anguilla – där artisten berättade om sin viktnedgång för fansen.

– Några minuter senare kom Adele över till vårt bord och satte sig bredvid mig och min vän och sa: ”Så, vad kan jag göra för er tjejer?”, berättar Lexi Larson för People.

Gått ner runt 50 kilo 

– Hon sa att hon har gått ner ungefär 50 kilo, och att det var en så galet positiv upplevelse. Hon verkade så glad, och såg fantastisk ut. Hon verkade ha riktigt gott självförtroende, berättar fanet om mötet med Adele.

Adele ville dock inte ta bild med tjejerna, då hon hade med sin sjuåriga son Angelo på semestern, som hon har tillsammans med exmaken.

– Hon sa nej för att hon inte ville ha dit massor av paparazzis för tillfället, eller att saker skulle bli för galet med hennes barn, berättar fanet.

Redan i september skrev People om att Adele valt att lägga om sitt liv efter separationen, och har både börjat röra på sig mer och äta mer hälsosamt.

https://www.instagram.com/p/B65zeq3Fmfe/

Mer om artisten Adele

Vem är artisten Adele?

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.