Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Adeles drastiska förändring – fansens frågor efter bilden

Efter skilsmässan från maken Simon Konecki har världsstjärnan Adele gått igenom flera stora utseendeändringar.Foto: JOEL RYAN / AP TT NYHETSBYRÅN
Nu reagerar fansen på nya bilder på artisten.Foto: DDP SOCIALMEDIASERVICE / STELLA PICTURES
”Nu har hon en Kim Kardashian-stil som får henne att se ut som alla andra på Instagram”, skriver en person besviket.Foto: PAUL BUCK / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Efter skilsmässan från maken Simon Konecki har världsstjärnan Adele gått igenom flera stora utseendeändringar.

Nu reagerar fansen på nya bilder på artisten – där ”Skyfall”-sångerskan knappt går att känna igen, skriver Hänt.

”Nu har hon en Kim Kardashian-stil som får henne att se ut som alla andra på Instagram”, skriver en person besviket.

Mycket händer i världsartisten Adeles liv. Den 32-åriga stjärnan går igenom en skilsmässa där hon kan förlora miljardbelopp till sin exmake Simon Konecki, samtidigt som hon arbetar med sitt nya album och genomgår stora utseendeändringar.

Det var i början av året som bilder på Adele från en privat semester dök upp, och artisten var oigenkännlig. Ett fan som träffade henne på semestern berättade att artisten gått ner 45 kilo.

– Hon sa att hon har gått ner runt 45 kilo och att det är en sådan sjuk upplevelse. Hon verkade så lycklig och såg fantastisk ut, sa fanet Lexi Larson till People efter mötet.

Men Adele fortsätter förändra sitt utseende. Nu har en bild från Harry Styles 26-årsfest i februari dykt upp till allmän beskådan på sociala medier, och fått fans att reagera. På bilden har Adele mycket större läppar än vanligt, och ser ut att ha blivit av med sin karaktäristiska grop i hakan.

”Läpparna ser annorlunda ut. Är det bara sminket eller har hon plastikopererat sig?” och ”Det… ser inte ens ut som hon? Hon har inte en grop i hakan längre” är bara två av många kommentarer till bilden, skriver Hänt.

Liknar Adele med Kardashians

Ett annat fan kritiserar artisten för att hon har förlorat hennes tidigare säregna stil, där hon klädde sig i väldigt klassiska snitt och hade en tidlöst glamourös look.

”Nu har hon en Kim Kardashian-stil som får henne att se ut som alla andra på Instagram. Hon brukade ha en klassisk old school-stil”, skriver personen, skriver Hänt.

I januari sa en uppgiftslämnare till People att Adeles utseendeändringar berodde på att hon mår bättre än på länge, snarare än tvärtom.

– Det handlade aldrig om att gå ned i vikt. Hennes viktnedgång blev en följd av att hon drog ned på drickandet och äter mer riktig mat.  Men hon älskar också sin fysiska förändring. Hon är mer självsäker, klär sig annorlunda och hon verkar helt enkelt gladare överlag, sa uppgiftslämnaren.

https://www.instagram.com/p/B8FgJfIpTLe/?utm_source=ig_embed

Därför upprör Adeles festtema:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.