Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Adele tillägnar skivan sin son – och barnets pappa

Adeles kommande album ”30”, som blir hennes fjärde, beskrivs som ett ”skilsmässoalbum”. Singeln ”Easy on Me” från albumet har slagit rekord som Spotifys mest strömmade låt under en dag.
Foto: JORDAN STRAUSS/AP
Adele och Simon Konecki gifte sig 2018. År 2019, bara ett par månader senare, bad hon om en skilsmässa.
Foto: STELLA PICTURES
Adele på omslaget till novembernumret av brittiska Vogue.
Foto: STELLA PICTURES

Adele och Simon Konecki skilde sig efter bara 7 månader som gifta. 

Nu berättar sångerskan, som precis släppt en ny singel som handlar om just skilsmässan, hur genant det snabba uppbrottet var.

– Jag skäms. Det här är väldigt genant, berättar hon för Vogue.

Exmaken har hittills inte kommenterat musiken eller separationen.

Adele, 33, går just nu het på listorna efter att ha släppt nya låten ”Easy On Me” från kommande albumet ”30” som släpps 19 november, som kretsar kring hennes känslor om skilsmässan från maken Simon Konecki.

Adele har sedan hennes karriär tog fart varit privat av sig. Men nu, i samband med låtsläppet, ger hon oss en en närmare inblick i stjärnans liv.

I BBC's Radio 2 ska hon ha dedikerat albumet till sin 8-årige son Angelo Konecki, skriver Daily Mail.

– Hela albumet är på ett sätt dedikerat till min son mer än något annat, men det handlar om min relation med hans pappa och med honom, och också förhållandet jag har till mig själv, berättar hon för BBC.

På onsdagen öppnade hon upp sig i ett Instagram-inlägg och berättade att hon äntligen känner sig redo att dela sin musik igen, och att fjärde albumet ”30” släpps 19 november.

https://www.instagram.com/p/CU-Kv8NgvVj/?utm_source=ig_web_copy_link

I inlägget delar hon med sig om känslorna kring albumet och albumets kärna – relationen till sin exmake och deras son.

Jag förlitar mig på rutin och kontinuitet för att känna mig säker, det har jag alltid gjort. Och ändå kastade jag mig medvetet, med vilja till och med, in i en labyrint av kaos och inre tumult”, skriver hon.

”Det här är väldigt genant”

Adele och Simon Konecki började dejta 2011, och gifte sig på hennes 30-årsdag i maj 2018. Hennes 30-årsfest blev därför snarare ett bröllopsfirande. Men allt visade sig inte vara frid och fröjd. I april 2019 gick de ut med att de separerat, skriver Daily Mail.

Introt till uppbrotts-singeln ”Easy on me” ska ha kommit till henne en dag när hon stod i duschen 2018, vilket innebär att äktenskapet måste ha sett sitt slut efter som mest sju månader, skriver Daily Mail.

Hon har tidigare sagt i en intervju att hon är generad över den snabba skilsmässan.

– Vi gifte oss när jag var 30, och sen lämnade jag. Jag vill inte gå in i detalj på det. Jag skäms. Det här är väldigt genant. Det var inte särskilt långt, säger hon i en intervju med brittiska Vogue.

Adele har öppnat upp sig om hur hon fann stöd i låtskrivarprocessen under svåra perioden.

Så, jag är redo att släppa det här albumet. Det har varit mitt 'ride or die' under den mest turbulenta tiden i mitt liv. När jag skrev var albumet vännen som kom förbi med en flaska vin och hämtmat för att muntra upp mig”, skriver hon på Instagram.

Exmaken Simon Konecki, vd för välgörenhetsorganisationen Drop4Drop, har i nuläget inte kommenterat singeln eller albumet, trots att han är central i innehållet, skriver Daily Mail.

Här är artistens karriär sammanfattat

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.