Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Adele vill köpa skådisens lyxvilla – för halva priset

I fokus på nya albumet – vill förklara för sin son
Adele har över 1,6 miljarder kronor i sin förmögenhet.
Foto: AIEX TODD / AVALON / STELLA PICTURES/AIEX TODD / AVALON AVALON
Sylvester Stallone köpte egendomen på 90-talet.
Foto: Simon Berlyn

Albumaktuella Adele ger sig själv en dyr julklapp i år.

Enligt uppgifter till TMZ tänker hon nämligen slå till på Sylvester Stallones exklusiva Beverly Hills-villa. 

Prislappen? 

514 miljoner kronor. 

Den brittiska superstjärnan Adele, 33, lämnade regniga London för soliga Los Angeles 2016. Trots att hon fortfarande älskar England och den brittiska kulturen har sångerskan inga planer på att flytta hem. Enligt TMZ är hon nu i full gång för att köpa sitt fjärde hus i det kaliforniska lyxområdet Beverly Hills. Och den tidigare ägaren är ingen mindre än Rocky-stjärnan Sylvester Stallone, 75. 

Det drygt 2000 kvadratmeter stora godset gick ut till försäljning förra året, för enorma summan: 110 miljoner dollar. Men enligt källor till TMZ hade filmstjärnan svårt att få lyxhuset sålt och har sänkt priset ett antal gånger de senaste månaderna. 

Så vad ska Adele betala för kalaset?

Källor uppger att sångerskans bud ligger på 58 miljoner dollar, cirka 514 miljoner kronor. Om försäljningen genomförs innebär det en prissänkning med nästan 50 procent. 

Sylvester Stallone på Oscarsgalan 2016.
Foto: HO / COPYRIGHT STELLA PICTURES NEWSPIX

Nio sovrum

Lyxgodset ligget i det exklusiva grindsamhället North Beverly Park och ritades av arkitekten Edward Granzbach 1994. Villan har inte mindre än nio sovrum, tolv badrum, bastu, ångbastu, pool, cigarrum, gym, biograf, bar, ateljé, garage för uppåt åtta bilar och två gästhus, enligt LA Times.  Detta gör egendomen till ett av de största i området. 

Fastighetsmäklaren Jade Mills berättar om egendomen för People och konstaterar att den är unik i sitt slag. 

– Många av dessa hem i Beverly Park är stora, vackra hus men de har inte utsikt. Detta är ett exklusivt hem med tomt, och det har en utsikt, berättar hon. 

Sålde album för sju miljarder

Eftersom området har hög säkerhetsklass är det ett populärt bostadsområde för eliten i Los Angeles. Adele kan snart hälsa på grannar som Lisa Vanderpump, Denzel Washington och Eddie Murphy.  

Adele är en av världens mest framgångsrika artister. The Sunday Times listade henne som en av de rikaste britterna och uppger att hon har en förmögenhet på 130 miljoner pund, vilket motsvarar 1,6 miljarder svenska kronor, skriver The Sun.  

SE MER

Recension av ”Emily in Paris” säsong två: ”Det är ofattbart faktiskt”

Getingbetygen haglar inte över den nya säsongen av “Emily in Paris”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.