Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Adele i tårar – tvingas ställa in på grund av covid

Adele i tårar när hon meddelar att hennes kommande konserter skjuts fram.
Foto: Privat
”Jag är så ledsen, men min show är inte redo”, säger Adele.
Foto: Privat
Foto: AIEX TODD/AVALON/STELLA PICTURES

Adele meddelar i ett tårfyllt inlägg på sina sociala medier att hon tvingas skjuta upp en rad uppträdanden i Las Vegas efter att flera i teamet blivit sjuka i covid-19.

”Weekends with Adele” skulle ha gått av stapeln under fredagen, bara ett dygn efter sångarens besked, skriver Daily Mail.

Adele bröt ut i tårar när hon meddelade att hennes planerade uppträdanden vid Caesar's Palace i Las Vegas blir framflyttade 24 timmar innan hon skulle ha stått på scen.

I en video på sociala medier berättar hon att hon är jätteledsen att showen inte är redo och att hon ”skäms” över förseningen.

– Jag är förstörd, jag är ledsen att det är så i sista minuten. Vi har varit vakna i över 30 timmar för att försöka lösa det och vi har slut på tid. Jag är så ledsen, och jag är verkligen generad och ber om ursäkt till alla som rest för att ta sig hit, säger Adele i videon.

Showen med namnet ”Weekends with Adele” skulle ha inletts med ett första uppträdande fredagen 21 januari, och hållit i gång under tolv veckor med två shower varje helg fram till 16 april.

På grund av sjukdomsfall i teamet och leveransförseningar är inte showen färdig i tid, berättar sångaren gråtandes.

– Vi har försökt precis allt vi kan för att få ihop showen i tid och för att den ska vara tillräckligt bra för er, men leveransförseningar och covid har förstört för oss. Hälften av mitt band och team är sjuka med covid, och det har varit omöjligt att färdigställa showen.

Hon förklarar i videon att datumen kommer att planeras om. Det är oklart när den nya raden konserter kommer att inledas. 

https://twitter.com/Adele/status/1484296618191069186?s=20

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.