Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Adam Pålssons familjelycka med Celie Sparre

Celie Sparre och Adam Pålsson Foto: EXPRESSEN

Adam Pålsson har synts till i många stora svenska produktioner de senaste åren.

Utanför rampljuset lever han familjeliv med kärleken Celie Sparre och deras två barn Dylan och Demi.

Adam Pålsson, 31, och Celie Sparre, 32, är båda skådespelare, och de träffades faktiskt på en inspelning. Kortfilmen Prinsen från 2012 blev starten på deras relation, och till Elle-galan 2014 dök Adam Pålsson upp med en förlovningsring på fingret.

Vem är Celie Sparre?

Fram till nyligen var hon faktiskt mer känd i Tyskland än i Sverige, där hon spelat in reklamfilmer för Ikea. Hon spelar småbarnsmamman Smilla i reklamfilmerna som blivit mycket populära och fått de tyska tidningarna att skriva ett flertal artiklar om den ”mystiska svenskan”.

Men 2016 kom tv-serien ”Syrror” i TV4, och 2018 gjorde hon en roll i den romantiska komedin ”Lyckligare kan ingen vara”, och Celie Sparre blev ett namn även i de svenska tv-sofforna.

TV4-serien ”Syrror” Celie Sparre som Iris, Jeanette Holmgren som Carina, Marall Nasiri som Julia och Tanja Lorentzon som Malin. Foto: LINUS HALLSENIUS/TV4 / LINUS HALLSENIUS

Ett av hennes tidigaste tv-framträdanden är faktiskt ingen roll. I ett avsnitt av ”Parneviks” från 2016 dyker hon upp, och det har sin naturliga förklaring. Celine Sparre är god vän med familjen Parnevik efter sin tid som barnflicka hos familjen. Jesper och Mia Parnevik är även gudföräldrar till hennes och Adam Pålssons första barn.

Adam Pålsson och Celie Sparre har två barn tillsammans

Celie Sparre och Adam Pålsson Foto: /IBL / /IBL

2015 fick de dottern Dylan tillsammans, och 2018 kom Demi. 

Så här berättade Adam Pålsson om sin papparoll för Expressens magasin Hälsoliv tidigare i år:

”Jag försöker vara närvarande, uppmuntrande och kärleksfull. Eller det är inget jag försöker, det kommer ju ändå. Jag dyrkar de små liven.”

Den 28 juli sommarpratar Adam Pålsson i P1. Så här säger han om sitt sommarprat:

”Jag ska försöka redogöra för lyssnarna, och kanske för mig själv också, vem är jag, var jag kommer ifrån, hur jag hamnat där jag är och vad som format mig, som skådespelare men också som människa. Och särskilt en person ska jag berätta om, som betytt extra mycket…”