Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Adam Levines försvar efter otrohetsanklagelserna

Sumner Stroth.
Stjärnparet på Golden Globe 2015.
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Prinsloo på en Victoria's Secret-show 2015.
Foto: GG/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
Levine på scen med Maroon 5.
Foto: ERIK S. LESSER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Victoria's Secret-ängeln Behati Prinsloo väntar parets tredje barn.

Men mitt i graviditeten briserar en otrohetsbomb kring maken och Maroon 5-sångaren Adam Levine, 43: Tre olika Instagram-modellers anklagelser har på kort blivit virala.

– Jag måste vara i helvetet, säger Sumner Stroth, 21, på Tiktok.

Nu erkänner – delvis – artisten.

Hon är supermodellen från Namibia som radat upp modevisningar för Victoria's Secret och är en ”ängel” sedan 2009. Utanför catwalken har skönhetsdrottningen uppmärksammats för sitt välgörenhetsarbete – bland annat kring Haiti-katastrofen, då hon låg bakom filmen ”Letters to Haiti” fylld av hoppingivande brev till jordbävningens offer.

Han är popsångaren, gitarristen och flickidolen från Los Angeles som har miljarder Spotifyspelningar med sitt Maroon 5 och är känd från tv-rutan som coach i NBC:s sångreality ”The Voice”.

Tillsammans har Behati Prinsloo och Adam Levine två döttrar: Dusty Rose, 6 och Gio Grace, 4. Ett syskon ligger i Prinsloos mage.

Men nu hotas det glimrande äktenskapet – och familjelyckan – av anklagelser på Tiktok.

”Var ung och naiv”

Instagram-modellen Sumner Stroth, 23, publicerade i dagarna en video som slagit ned som en bomb i Hollywood.

Skärmdumpar som läckt till skvallerpressen gav henne inget annat val, sa hon, än att avslöja sanningen om det som hände i fjol, enligt henne själv. 

– Jag hade en affär med en man som är gift med en Victoria's Secret-modell. Jag var ung, naiv och känner mig utnyttjad. Jag var inte med i svängen som jag är nu. Jag var lättmanipulerad.

Prinsloo och Levine.
Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES SUPPLIED BY PLANET PHOTOS

Adam Levine vilseledde henne att tro att äktenskapet med Behati Prinsloo var över, säger Stroth i Tiktok-videon. Eftersom hon var ”ny i LA” tänkte hon att de nog brutit upp i hemlighet, för att slippa spalterna.

När det gick upp för henne att äktenskapet fortsatt som vanligt bröt hon med Levine. Som höll sig undan – en tid, säger Sumner i videon. 

– Det här är hur han kom tillbaka in i mitt liv, säger hon och visar ett nytt Instagram-mess som sägs komma från Maroon 5-frontmannen.

”Om det är en pojke...”

Det lyder: ”Okej, seriös fråga. Jag ska ha ett till barn och om det är en pojke vill jag gärna döpa honom till Sumner. Är det okej för dig? Jag är gravallvarlig.”

Stroth reagerar:

– Jag är i helvetet, jag måste vara i helvetet nu.

I ett uppföljande klipp säger Sumner Stroth att hon inte ser sig som historians offer – det är i stället Behati Prinsloo och barnen.

– För det ber jag verkligen om ursäkt.

Levines meddelande, enligt Stroth.
Foto: Skärmdump

Efter Stroths Tiktok-videor har ytterligare två kvinnor trätt fram och berättat om mess Adam Levine skickat till dem: Instagram-modellerna Alison Rose och Maryka. Till Rose ska Levine ha skrivit ”du vet att jag inte borde prata med dig, va?”. Hon säger sig också ha en rad ytterligare ”olämpliga” meddelanden som hon inte är bekväm att publicera.

I en Insta-story säger Maryka att Levine skrivit ”jag är besatt av dig” till henne.

Adam Levines svar

Och nu svarar den misstänkte vänsterprasslaren. Han pudlar delvis – men nekar till att ha varit fysiskt otrogen med Sumner Stroth.

”Det pratas mycket om mig just nu och jag vill rensa luften. Jag visade dåligt omdöme som pratade med med någon annan än min fru på ett flirtigt sätt. Jag hade ingen affär, men icke desto mindre gick jag över gränsen under en problematisk period i mitt liv”, skriver Adam Levine på Instagram. 

Adam Levines svar.
Foto: Skärmdump
Sumner Stroth.
Foto: Skärmdump

”Min fru och familj är allt jag bryr mig om i denna värld. Att vara dum och naiv nog att sätta dem på spel var det största misstaget jag någonsin kunde göra. Jag ska aldrig göra om det. Jag tar på mig allt ansvar. Vi tar oss igenom det här. Och vi tar oss igenom det tillsammans.”

Enligt Daily Mail har paret fångats på bild ihop efter Stroths, Rose och Marykas anklagelser. Där ses Levine och gravida Prinsloo nämta sina barn från skolan i Montecito, Kalifornien.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.