Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Adam Alsing lämnar "Äntligen morgon"

Adam Alsing har värvats av MTG och lämnar därmed den populära radioshowen "Äntligen morgon" i Mix Megapol.
Foto: Christian Örnberg

Adam Alsing har värvats av MTG som bland annat äger TV 3 och lämnar därmed den populära radioshowen "Äntligen morgon" i Mix Megapol. Han ska bland annat leda "Superstars" i TV 3.

Adam Alsing har värvats av MTG som bland annat äger TV 3 och lämnar därmed den populära radioshowen "Äntligen morgon" i Mix Megapol.

 Hans första uppdrag blir att stötta sändningarna från ishockey-VM i TV 3 i vår och efter sommaren kommer han att leda "Superstars" i samma kanal.

 -Med Adam i huset öppnas en massa spännande möjligheter för vad vi kan göra för att korsbefrukta radio- och TV-verksamheten, men eventuella projekt för honom på radio ligger fortfarande på ritbordet, säger MTG:s Sverigechef Manfred Aronsson i ett pressmeddelande.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.