Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Abba släpper musikvideo till jullåt – första någonsin

Intäkterna går till välgörenhet • Se ett smakprov från musikvideon.
”Vi är så glada över att våra fans verkar tycka om vårt nya album lika mycket som vi tyckte om att skapa det. Vi är verkligen enormt glada över att ha ett album som är på toppen igen”, säger gruppen i ett gemensamt uttalande.
Foto: Ludvig Andersson.
I november släppte gruppen sitt första album på närmare 40 år när ”Voyage” såg världens ljus.
Foto: BAILLIE WALSH / AP TT NYHETSBYRÅN

I november släppte Abba sitt första album på 38 år.

Under fredagen släppte gruppen även sin första musikvideo på lika många år – till jullåten på albumet: ”Little things”.

Det blir gruppens första julmusikvideo någonsin.

Vi är verkligen enormt glada över att ha ett album som är på toppen igen”, säger gruppen i ett gemensamt uttalande.

I november släppte Abba sin första platta på 38 år när den hajpade ”Voyage” nådde butiker och strömningstjänster världen över.

Och albumet har mottagits väl och hyllats av såväl fans som kritiker och i slutet av november nominerades ”I still have faith in you” till Grammy awards.

Nu berättar gruppen själva om framgången:

Vi är så glada över att våra fans verkar tycka om vårt nya album lika mycket som vi tyckte om att skapa det. Vi är verkligen enormt glada över att ha ett album som är på toppen igen”, säger Abba i ett gemensamt uttalande.

Skänker intäkterna

På fredagen, en knapp månad efter skivsläppet, släppte gruppen sin första musikvideo till en av låtarna på plattan, ”Little things”, som är albumets jullåt.

Det blir gruppens första musikvideo till en jullåt någonsin, och att låten och intäkterna tillhör Unicef, skriver gruppen i ett gemensamt uttalande.

Vi tror att det är omöjligt att utrota fattigdom utan kvinnors egenmakt. Det är därför vi stöder Unicef ​​i att skydda flickor från sexuellt våld och stärka dem genom Global Child Protection Fund.”, skriver gruppen i ett gemensamt uttalande.

Se musikvideon i spelaren nedan:

https://www.youtube.com/watch?v=f0qO04Y9Pwk

Julkalendern: Abbas största succé någonsin 

“Voyage” blev Abbas största succé någonsin. I lucka 2 pratar vi Abbas comeback som blev en snackis världen över.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.