Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Aaron Carters förändring efter bråket med brodern

Aaron Carters nya tatuering tar upp halva ansiktet.
Foto: MEGA CHANNEL / MEGA TT NYHETSBYRÅN
Aaron Carter har varit rubrikernas man den senaste tiden, särskilt efter att ha dödshotat brodern Nick Carters fru.
Foto: MEGA CHANNEL / MEGA TT NYHETSBYRÅN
Nick Carter i november 2015.
Foto: RICH FURY / AP TT NYHETSBYRÅN
Bröderna Aaron och Nick Carter tillsammans 2002.
Foto: JEFF ZELEVANSKY / AP
Foto: MEGA CHANNEL / MEGA TT NYHETSBYRÅN

Efter bråket med brorsan Nick Carter, där det slutade med besöksförbud, väljer Aaron Carter att göra drastiska förändringar.

På Instagram visar den tidigare barnstjärnan upp hur han tatuerat halva sidan av sitt ansikte – något som får fansen att reagera, skriver In Touch.

”Jag är det största som finns i musik just nu. Jag kan inte bli förnekad”, skriver  Carter till en bild på sin nya ansiktstatuering.

Tidigare barnstjärnan Aaron Carter, 31, går igenom en turbulent tid. 

Nyligen rapporterades det om stora bråk inom familjen, där storbror Nick Carter, 39 – känd från Backstreet boys – ansökt om besöksförbud mot sitt småsyskon, och fått det. Detta efter att Aaron Carter ska ha hotat Nick Carters fru Lauren Kitt, som är gravid med parets andra barn, till livet.

”I ljuset av Aarons allt mer oroande beteende och erkännande att han har tankar på och avsikter att döda min gravida fru och mitt ofödda barn hade vi inget annat val”, skrev Nick Carter i ett meddelande på Twitter.

Aaron Carter i sin tur gick till attack mot sin bror, och anklagade honom för brott av olika slag, samtidigt som han förnekade att han skulle ha hotat Lauren Kitt på något sätt.

Men efter familjebråket har ni Aaron Carter valt att göra en dramatisk utseendeförändring också – och tatuera halva sitt ansikte.

Stöddiga meddelandet på Instagram

I en serie inlägg på Instagram visar ”I want candy”-sångaren hur han tatuerat in en mystisk kvinna på hela sidan av sitt ansikte.

Till en bild där han visar upp tatueringen tillsammans med alla andra han har på överkroppen, skriver han kaxigt:

”Jag är det största som finns i musik just nu. Jag kan inte bli förnekad. Faktakolla mig”, skriver Aaron Carter till bilden.

Amerikanska tidningen In Touch rapporterar hur stjärnans nya ansiktstatuering får fansen att reagera.

”Vad i helvete har hänt med ditt ansikte”, ”Åh gubben” och ”Gud ditt ansikte. Snubben snälla skaffa hjälp”, är bara några av de kommentarer artisten fått från fans.

https://www.instagram.com/p/B28_xColdaT/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.