Aaron Carter. Foto: CHRIS PIZELLO / APAaron Carter. Foto: CHRIS PIZELLO / AP
Aaron Carter. Foto: CHRIS PIZELLO / AP
Foto: PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COMFoto: PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
 Foto: PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
Aaron Carter. Foto: TONYA WISE / STELLA PICTURES TONYA WISEAaron Carter. Foto: TONYA WISE / STELLA PICTURES TONYA WISE
Aaron Carter. Foto: TONYA WISE / STELLA PICTURES TONYA WISE
Aaron Carter. Foto: RICH FURY / AP TT NYHETSBYRÅNAaron Carter. Foto: RICH FURY / AP TT NYHETSBYRÅN
Aaron Carter. Foto: RICH FURY / AP TT NYHETSBYRÅN
Aaron Carter tillsammans med brodern Nick Carter. Foto: JEFF ZELEVANSKY / APAaron Carter tillsammans med brodern Nick Carter. Foto: JEFF ZELEVANSKY / AP
Aaron Carter tillsammans med brodern Nick Carter. Foto: JEFF ZELEVANSKY / AP

Aaron Carter gripen av polis

Publicerad

Popstjärnan Aaron Carter har gripits.

Han greps på lördagskvällen misstänkt för drograttfylla och innehav av marijuana, skriver TMZ.

Det var Fox 5 Atlanta som först avslöjade nyheten. Senare kom polisen i Habersham County med bekräftelsen om att den 29-åriga pojkbandsstjärnan Aaron Carter gripits i Georgia. 

"Habersham County Sheriff's Office: Musikern Aaron Carter körde misstänksamt på GA-385. Han greps misstänkt för drograttfylla", skrev polisen på twitter.

Aaron Carter skulle framträda timmar senare

Sångaren stoppades av polis i Habersham County, efter att ha kört misstänksamt. Han greps för att ha vägrat blåsa vid alkoholkontroll och för innehav av marijuana och drogrelaterade föremål, skriver TMZ.

Aaron Carters flickvän, Madison Parker, var i bilen och greps också.

Bara timmar innan gripandet twittrade Carter att han inte skulle kunna komma till sitt framträdande i Kansas City på grund av "transportproblem".

https://twitter.com/aaroncarter/status/886331757678780416

"På grund av transportproblem, kommer inte Aaron Carter att framträda i kväll i Kansas City. Han lovar att komma tillbaka snart. Han ber sina fans i Kansas City om ursäkt", stod det på stjärnans twitter.

Aaron Carter behandlades för hälsoproblem

Gripandet kommer kort efter att han togs till sjukhus för hälsoproblem. Kort innan  han fick behandling, sade han att han blivit hånad av ett kvinnligt fan, skriver Mirror.  

"Jag är helt och hållet sårad över ett så kallat fan som jag nyss mött som sa att det såg ut som att jag hade cancer, när hon trodde att jag inte hörde. Det är nedlåtande. Ni mobbar mig. Jag har redan tagit tag i mitt medicinska problem", skrev han.

LÄS MER: Aaron Carter om den tuffa tiden med droger 

Aaron Carter greps även 2008 för droginnehav, något som orsakade stora skriverier.

Aaron Carter är yngre brodern till Backstreet Boys-medlemmen Nick Carter. Han är även känd för sin solokarriär.

Redan som 10-åring släppte han det självbetitlade debutalbumet med hits som "Crazy little party girl" och The Jets-covern "Crush on you".

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag