Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

90-talsstjärnans ärliga bild avslöjar kroppssanningen

Dagens toppnyheter – nöje
Teri Hatcher, känd från bland annat ”Desperate housewife” väljer att hylla åldrandet i ett inlägg på Instagram. Foto: PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS
”Det här är min sanning och att vara i den här 55-åriga kroppen känns faktiskt befriande”, skriver Teri Hatcher på Instagram.Foto: Instagram
Teri Hatcher skriver att hon vill sprida glädje och optmisim med sitt inlägg. Foto: JEN LOWERY / SPLASH NEWS / JEN LOWERY / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS

90-talsstjärnan Teri Hatcher visar upp sig i bikini på Instagram, efter att ha gått ett träningsprogram i åtta veckor.

Men skådespelerskans syfte är inte att bara skryta om sin superkropp – Hatcher vill i stället hylla åldrandet, och att vara snäll mot omvärlden och sig själv.

”Det här är min sanning och att vara i den här 55-åriga kroppen känns faktiskt befriande”, skriver Teri Hatcher på Instagram.

Hon blev känd världen över som Lois Lane i tv-serien om Stålmannen, ”Lois och Clark” på 90-talet, och fortsatte sedan succén i ”Desperate housewives”.

Men de senaste åren har Teri Hatcher dragit sig undan från rampljuset mer och mer.

Nu visar 55-åringen upp sin vältränade kropp i en bikini på Instagram. Men inte av anledningen man kanske kan tro – Hatcher har nämligen insett att träning handlar om mer än att bli snygg, och känner sig mer bekväm än någonsin i sin kropp.

”Träning har blivit en källa till välmående, inte bara ett sätt att vara snygg naken. Som en del av min åttaveckorsutmaning var vi tvungna att ha med en efterbild. Så varför ens publicera en bild på mig själv i bikini? Tja, det här är min sanning och att vara i den här 55-åriga kroppen känns faktiskt befriande. Det här är grejen. Jag har äntligen lyckats lista hur jag ska känna mig bekväm i min egen kropp. Kanske inte alla dagar, men många av dem. Ålder tillåter en att vara tydlig med ens syfte och uppskatta vem och vad du är tacksam för”, skriver Teri Hatcher på Instagram.

Vill sprida glädje

Hatcher fortsätter:

”För mig innebär det att sprida glädje och optimism, kunskap som jag har fått från erfarenhet, både genom framgångar och motgångar, och hjälpa att lyfta andra. Att dela  med mig av mig själv i en bikini (som jag kanske aldrig kommer ha på mig igen) är för mig att vara öppen för andra, öppen till livet...”

”Inga filter, inget smink, ingen retuschering, ingen negativitet. Var stark nog att vara sårbar”.

https://www.instagram.com/p/B56FLUEJhU3/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.