Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

90-talsikonens stora lycka – mamma vid 44: ”Äntligen”

Foto: LIONEL HAHN / STELLA PICTURES ABACAUSA.COM
Foto: INKÖPT DN/XP BMG RECORDS

90-talsikonen Natalie Imbruglia har blivit mamma för första gången – vid 44 års ålder, skriver Independent.

På tisdagen publicerade hon en bild på Instagram för att visa upp sin lilla bebis.

”Välkommen till världen”, skriver ”Torn”-sångerskan.

Natalie Imbruglia, 44, blev känd världen över när hon 1997 gjorde en cover på rockbandet Ednaswaps låt ”Torn”. Låten blev en världshit i Imbruglias tolkning, och den australiska artisten förknippas fortfarande med superhiten.

Nu har Natalie Imbruglia blivit mamma för första gången, till sonen Max Valentine Imbruglia. I ett Instagram-inlägg på tisdagen hälsade 90-talsikonen sin nya familjemedlem välkommen.

”Välkommen till världen... Max Valentine Imbruglia. Mitt hjärta spricker”, skriver Natalie Imbruglia till bilden där sonen håller om hennes tumme med sin lilla hand.

Berättar om gravidkampen

Bebisen hyllas också stort av den australiska artisteliten.

”Välkommen Max och grattis Nat”, skriver Kylie Minogue.

”Yay! Hallå Max! Verkligen välkommen. Så glad att du är här i säkerhet och mår bra. Grattis mamma!!”, skriver ”Murder on the dancefloor”-sångerskan Sophie Ellis-Bextor.

https://www.instagram.com/p/B3X6wHgn-IZ/

I juli berättade artisten om sin kamp för att bli gravid, och att hon använt sig av spermadonator och IVF-behandling, skriver Independent.

”Jag väntar mitt första barn i höst. Ni som känner mig vet att det här har varit något jag har velat under väldigt lång tid. Jag är lyckligt lottad att det är möjligt för mig med hjälp av IVF och spermadonator. Jag kommer inte säga något mer offentligt. Jag är så förväntansfull för det här äventyret”, skrev hon på Instagram, när hon berättade att hon väntade barn.

”Hon tröttnade på besvikelsen”

I The Sun berättade en uppgiftslämnare om artistens beslut att skaffa barn utan partner.

”Hon har ofta valt killar som bara vill ha passion och inte vill ha något långsiktigt. Hon tröttnade på besvikelsen och behövde ta ett avbrott från allt det där. Hon är en supersjälvsäker och fullbordad person som kan ge ett barn allt”, sa uppgiftslämnaren till tidningen i juli.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.