Sigrid drev hårt med Henrik Schyffert.Sigrid drev hårt med Henrik Schyffert.
Sigrid drev hårt med Henrik Schyffert.
Nu hyllas 9-åringens insats.Nu hyllas 9-åringens insats.
Nu hyllas 9-åringens insats.

9-åriga Sigrid hyllas: "Krossar Schyffert"

Publicerad

Sigrid, 9, gjorde succé redan när hon medverkade i Melodifestivalen 2014.

I kväll fick tittarna sin favorit i repris.

När Sigrid skämtade loss på scen stal hon återigen showen och nu hyllas hennes insats i sociala medier.

Hennes fräcka skämt om Schyffert möttes av gapskratt från publiken - och efter att Sigrid, 9, gjort comeback i Melodifestivalen hyllas hon nu i sociala medier.

"Ha ha ha! Sigrid krossar Schyffert!", skriver en användare på Twitter.

"Jag frågade förra gången Sigrid var med, och jag frågar igen: Får man rösta på henne?", fyller en annan i.

"Sigrid i mitt hjärta!", skriver en tredje.

En fjärde menar att ministjärnan redan står för hela underhållningen under Melodifestivalens tredje deltävling i Norrköping.

"Sigrid stod för underhållningen nu kommer musiken och den brukar vara mer tillgjord", skriver en användare.

 

 

LÄS MER: Henrik Schyffert trotsar SVT:s stopp

 

 

Redan tidigare under fredagen fanns Sigrid på plats för att delta i repetitionerna tillsammans med samtliga artister, och programledare Gina Dirawi och Henrik Schyffert, inför den stora kvällen.

– Jag klädde ut mig till indian och visade rumpan när jag var två år, inte 102, sa Sigrid till Schyffert under kvällens direktsändning.

Hon syftade då på när Schyffert 2005 visade sin bara rumpa i ett par utskurna byxor.

 

LÄS MER: Schyfferts fräcka skämt på scen i "Hela Sverige skramlar"

 

 

Sissela Benn om hatet mot Filippa Bark

Under förra årets Melodifestival underhöll Sissela Benn tittarna med sin karaktär Filippa Bark i mellanakten. Hon blev en vattendelare som fick ta emot både ris och ros men Benn tvingades också ta emot hatiska kommentarer.

I P4 Extra berättade Benn senare hur hon hanterade reaktionerna och de hatiska kommentarerna.

– Jag har blivit lite förvånad eftersom jag gjort karaktären så länge. Jag var inte riktigt förberedd på det. Jag har inte fått så mycket negativ kritik innan, sa hon då och fortsatte:

– Jag tar åt mig och blir ledsen att det är så många som inte alls gillat det.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag