Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

8 killar du träffar innan den rätte

Du vet hur det är. Man får kyssa många grodor för att hitta sin prins.

 1. 1. George Clooney-typen

  Foto: Ampilhac Mireille

  Du vet att du är en i mängden, att han aldrig kommer vilja binda sig. Han är till och med öppen med det. Men det får fungera så länge det går. Förmodligen är det inte så mycket längre än två år.


 2. 2. John Mayer-typen

  Foto: James Devaney

  Du vet hur han är, killen som charmar alla och aldrig har du känt dig så speciell. Men du är aldrig långvarig och förmodligen kommer han både dejta din polare och berätta om ert sexliv innan du ens hunnit torka tårarna.


 3. 3. Charlie Sheen-typen

  Foto: Planet Photos

  Han är jämt ute, ringer aldrig tillbaka, och bara Gud vet var han vaknar.


 4. 4. Spencer Pratt-typen

  Foto: James Breeden, Pacificcoastnews.Com

  När du dumpat honom fattar du inte varför du ens träffade honom från första början. Kontrollerande, svartsjuk och manipulerande är hans mellannamn.


 5. 5. Scott Disick

  Foto: Devone Byrd, Pacificcoastnews

  Svinet som typ vill att du ska banta och tycker att han är så jävla skön exakt hela tiden och som låter dig veta att han minsann skulle kunna få en snyggare, yngre eller smalare - men att han ändå är med dig.


 6. 6. Ashton Kutcher

  Foto: Jason Redmond

  Du, och till och med din mest skeptiska polare är överens om att han är perfekt. Tills du i ett svagt ögonblick går igenom hans mobil vill säga. När han ångrar vad han slängt bort är det för sent. Men han är ändå den där killen du kan glädjas för när han sedan är lycklig med någon annan. Förutsatt att du själv också är lycklig med någon ny alltså. 7. 7. Will Smith-typen

  Foto: Olivier Borde / Bestimage

  Han är den som får dig att skratta varje dag, som får dig att längta efter familj och han är den som på släktkalasen leker med barnen. Som får mormor att slå ihop händerna av förtjusning. Allt är bra, till den dag han föreslår att ni ska ha ett öppet förhållande.


 8. 8. Jesse James-typen

  Foto: Lionel Hahn
  Du tycker han är lite så där hård o spännande. Men mest är han bara otrogen och verkar inte bry sig det minsta när det kommer fram heller. Du har inte ens hunnit ringa din bästa kompis för att berätta att han flyttat ut innan han är förlovad.
 9. 9. Den rätte

  Men sedan, sex typer av killar senare, får du förhoppningsvis träffa din Ryan Gosling.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!