8 av kändisarnas bästa maskeradkläder på halloween

Publicerad

Det är inte alltid bara den mest skrämmande kostymen som räknas på halloween. Med olika teman gäller det bara att gå all in med sin stass.

Något som de här kändisarna verkligen har gjort genom åren.

Vem var bäst - bedöm själv.

 • 1Heidi Klum

  Heidi Klum är känd för sina extravaganta Halloweenfester och hon är inte rädd för att spöka ut sig till max. Ett år dök hon upp i en extra ryslig outfit som ironiskt nog gjorde att hon inte såg ut att ha vare sig kläder eller skinn på kroppen.


 • 2Gwen Stefani

  Foto: Mab / Splash News

  Popprinsessan har till vardags en rockig stil men svidade om till Askungen när det blev dags för halloween. Hon nöjde sig inte bara med en klänning, sångerskan såg ut som en exakt kopia av Disneyprinsessan när hon dök upp.


 • 3Matt Lauer

  Foto: Jgm, Pacificcoastnews

  Tv-profilen passade på att klä ut sig till Pamela Anderson i "Baywatch" när ett tv-program hade Halloweentema förra året. Kopior?


 • 4Cindy Crawford

  Supermodellen drog på sig en svart peruk, hög hatt och fick till och med till tatueringarna på armen. Allt för att hon skulle bli så lik gitarristen Slash i Guns N' Roses som möjligt.


 • 5Kim Kardashian

  Realitystjärnan är inte så mycket för det skrämmande. I stället gick hon verkligen in för att bli så lik den tecknade skurken från "Batman". Hennes utstyrsel blev ordentligt omtalad och skapade en trend - plötsligt dök allt fler upp i en egen version av den speciella dräkten.


 • 6Perez Hilton

  Foto: Bill Davila

  Många tyckte att nätkändisen träffade mitt i prick när han dök upp på en halloweenfest klädd som den omtalade popsångerskan Miley Cyrus förra året. Han var som en manlig kopia av artisten som hon såg ut under sitt välkända uppträdande under en MTV-gala år 2013.


 • 7Lea Michele

  Foto: Planet Photos

  "Glee"-stjärnan blev en kopia av Natalie Portmans karaktär i succéfilmen "Black Swan".


 • 8Miley Cyrus

  Foto: Planet Photos

  Artisten kände att det var dags för lite nostalgi lagom till halloween förra året. Då drog hon till med att klä ut sig till rapparen Lil Kim och kopierade Lil Kims outfit som hon bar 1999 på en gala.


Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag