Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

6-minutersintervjun gick inte som planerat

Will Ferrell.Foto: Mandatory Byline: Juan Rico/Fame
Mark Wahlberg.Foto: Ram/Fameflynet Pictures

Smarta frågor. Glöm inte selfien!

Och försök se lite normal ut, det är ju ändå tv.

Svårare än så ska det väl inte vara?

FAKTA

HISSAR

Alicia Vikander får TVÅ nomineringar till Golden Globe. Både för Ex Machina och The Danish Girl. Så coolt att jag blir alldeles Sverige-mallig. Dessutom pryder hon amerikanska Vogue – som första svenska kvinna sedan 1970.

FAKTA

VI SÅG…

Alexander Skarsgårds nya Tarzan-kropp. Om vi bortser från bilderna på Kim Kardashians nakna rumpa kan jag inte minnas när internet tisslade så mycket om lite hud. Lite hud och ett åttapack.

FAKTA

DISSAR

Ryan Adams har hamnat i vårdnadstvist med sitt ex – över parets husdjur. ”Även om jag gillar djur kan jag inte ta hand om alla åtta själv”, säger exflickvännen och kräver nu ekonomiskt stöd.

FAKTA

PSSSST…

Till och med USA, som annars är extremt ointresserade av kungligheter, höjde på ögonbrynen när Madde och Chris dök upp hos Skavlan tillsammans med Adele. Nöjestidningen Hello kallade det den "mest överraskande kungliga videon på hela året" och då verkar de inte ens ha upptäckt Maddes redan klassiska vink till Chris när luggen hamnat snett.

Kvällen innan har jag sett nya filmen ”Daddy’s home”. Mark Wahlberg och Will Ferrell som tävlar om vem som är bäst pappa – den biologiska eller styvpappan. Det är tramsigt, och ganska grabbigt, klassisk igenkänningshumor, lagom mycket värme, lagom förutsägbart – och faktiskt ganska roligt. Till och med riktigt roligt, enligt betyget på Imdb. Långt från ”Anchorman”, om ni frågar mig.

Men ändå, Will Ferrell! Och så Marky Mark. Man var ju pojkbandsung på 1990-talet.

"Sedan går det liksom utför"

Och nu: dags för junket. Supereffektiva löpande band-intervjuer, som en liten tomteverkstad så här i juletider. Sex minuter var. Strålkastare, riktiga kameramän och så ”varsågoda” tills en studioman ropar att tiden är ute som en annan Gunde på fortet. Linda Cardellini är först ut. No offense ”Daddy´s home”, men jag måste få veta vad som händer i nästa säsong av "Bloodline". Det går inte. Inte ens Linda Cardellini vet – fast de redan filmat hälften har de inte fått läsa hela manuset. Men vi kommer inte bli besvikna, det kan hon lova. Sen åker vi hiss ihop, alldeles av en slump, hon är mycket kortare än man kan tro och berömmer mitt guldglittriga mobilskal.Mark & Will då? Ja herregud, vad hände egentligen? Tjena, tjena, säger Will. På svenska. Och sen går det liksom utför. Mark pratar hittepå-svenska som kocken i"Mupparna", någonting om Operkällaren i Stockholm och en snuskig jultome och jag kan inte sluta skratta.

"Tv-sminket rinner på kinderna"

Hade jag inte några frågor också? Någonting om svenska pappor var det va?

Och dääär – är tiden ute.

Vi hinner i alla fall ta en bild. Med tv-sminket som runnit ner på kinderna. Så går det när man skattar för mycket.

Får ni aldrig läsa en enastående intervju från detta tillfälle så vet ni varför.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.