53-åriga ”Baywatch”- stjärnan får alla att häpna

Ur arkivet: Pamela Anderson tror att hon låg med alla i Baywatch
Donna D'Errico, tvåa från vänster, i ”Baywatch”.
Foto: Courtesy Everett Collection / TT NYHETSBYR¿N

Donna D'Errico slog igenom stort i ”Baywatch” i mitten av 1990-talet.

I dag firar hon ett år som nykter – och nytagna bilder på henne i dag får fansen att häpna.

”Donna! Du ser ut som en tonåring!”, skriver en på Instagram.

I mitten av 1990-talet spelade skådespelaren Donna D'Errico, 53, rollen som livräddaren Donna Marco i amerikanska succésåpan ”Baywatch”. 

Det var mellan åren 1996 och 1998 som hon fick sitt genombrott när hon medverkade i serien tillsammans med stjärnor som Pamela Anderson, 54, och David Hasselhoff, 69. 

Och nu, mer än 20 år senare, finns nytagna bilder av 53-åringen från ett välgörenhetsevent i Santa Monica, Kalifornien. Och bilderna får hennes följare på Instagram att häpna – och undra om hon verkligen åldras.

”Donna! Du ser ut som en tonåring! Så vacker”, skriver en.

https://www.instagram.com/p/CUyoe8Kl46d/

Firade ett år som nykter

Senare samma kväll firade hon även ett år som nykter, berättar hon på Instagram.

”I dag har jag varit fri från alkohol i ett år. Sedan jag slutade dricka har det hänt en hel del coola grejer”, skriver hon. 

”Jag har börjat göra medvetna val på alla plan i livet. Nu har jag lärt mig hur jag ska hantera min stress i stället för att bedöva den, jag har insett att det inte går att välja vad man vill bedöva för känslor”.

https://www.instagram.com/p/CUveNQ9h1Pd/

Uppmärksammad operation

2017 uppmärksammades tv-profilen stort när hon på en och samma dag genomgick ett flertal skönhetsingrepp. Bland annat fettsugning av mage, rygg och armar – även en rumpförstoring med fettinjektioner. 

Efter succén i ”Baywatch” har hon haft roller i bland annat ”Reno 911!”, ”Brooklyn nine-nine” och ”Austin Powers in goldmember”. Nu senast spelar hon mot Bruce Willis och Chad Michael Murray i actionthrillern ”Survive the game”.

Donna D'Errico har en son, Rhyan, född 1993. Tillsammans med exmannen Nikki Sixx i Mötley crüe har hon dottern Frankie-Jean, i dag 20. 

Kelly Osbourne oigenkännlig – fansens undran

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.